Uh!! Follow me?

Wednesday, July 22, 2009

x habis habis lagi nak tunjuk keh keh keh

hahahahhahaha
ha'ah aku x habis habis lagi nih
nak tunjuk mekap mata keh keh keh
udah mcm menjadi rutin pulak
tiap kali lepas mekap
mesti nak snap gambo
hahahhahahaha

tabiat hapa ntah neh
bagus ke tidak bagus yer
alahhhh
x per lah ek
kasi can
sapa kenal aku sure tahu
aku dulu memang bersepah
memang selekeh
memang nak pandang pun x lalu
ini jantan ke pompuan neh???
hahahahha betul neh
serius...
tanya la kawan2 lama aku tuh
mesti tahu
bedak muka x penah ado gak nya
ihiksss

so kasi la can eh
aku dah berubah jadi 'lawa'
lawa ker???
kira elok skit la terurus
sedap la mata memandang
ini macam x mandi seminggu ke hapa ntah kan
x selera jugak nak nengok yer

okeh ini mekap lebih stunning
ohoooooo
makin geli je ayat aku akhir akhir neh
adehai
ini lebih berani la kiranya
bermain warna2 terang

susah nak buat neh

ini yang terpaling aku suka
kebetulan menjadi pulak
dah lama teringin nak buat 2 tone macam neh
hahahhahah
bula mata pun nampak tebal
suka lah silky girl punya mascara tuh
nanti aku teringat aku snap gambo eh

ohhhh aku x tunjuk lagi bibir mungkil
selepas rawatan pakai
scrub dan balm dari bodyshop tu eh
okeh
ni meh nak tunjuk hasil

haaaaa ini aku x pakai lipstik lagi ye
aku pakai blam tu saja
dah naik kaler kan
opsss... buat buat x nampak misai aku tuh
'saya tulen bangggg...'
tp ntah ada hormon jantan skit dlm badan
kuar misai lak sipi2
keh keh keh

okeh ini...
saja gedik buat buat spout skit
kah kah kah

jap jap...
x abis lagi gambo mata bereyshadow ye
ni sambung balik gambo mata keh keh keh


ada brown skit
2 layer
x berapa nampak dalam gambar neh

ini semalam punya mekap
smookey eye la sangat kan

aku suka jugak yang neh

dan hari ini
silver + peach

x nampak sangat
sebab peach tu kaler dia soft sangat2
then jenis yang ada shine blink2
tuh... so biasan silver jugak terserlah
ini hari pakai pencil eyeliner
lama dah terbengkalai kan
ihiksss
dan bulu mata aku taram mabelline lak

okay
sekian untuk mekap2 punya entry
aku sedang mencuba
kaler yang selalunya x match ngan aku
blue, green, pink or red
warna warna ini
memang mencabar tahap blend2
so masih lagi fail sampai hari neh
kalo pakai merah
selalu nmpk cam mata hantu ke
mata orang sakit 14 hari ke hapa
keh keh keh

nanti aku berjaya kalu
aku taruk kasi tonton
sama kamu yerrrr
caiyok!

12 comments:

ains said...

pergh.... cun cun... nak bila nak buat video ni

achik mama oja said...

wah2... meletop nyah.. jeles maks!! sudah upgrade, harus abe makin sayang nie... kikik

kalah angah lepas nie.. pengepit bulu mata hang beli x? hihih

miezrina said...

ains... nnt lah bila ada kelapangan dan kelengkapan ekekekke


achik... wuiiiiiiiiii hang jgn nak buat lawak... nak jeles ngan aku lak... hang tu lagi tererrrr...

kalah angah kah kah kah.... angah tu x leh nak lawan dah... tahap dewa weh... ahaksss

pengepit bulu mata ada... tapi asik mls nak kepit2 wakakakkaka

chikkk... trimkan kening ku ... lama x guna khidmat hang

Umi_Aliesha said...

wah na..makin terserlah ketererannyer..suka la yg 1st tuh...nampak berseri...

miezrina said...

ye lah kak... na pun suka yg tuh...

fresh look... tp sekali tu je kot menjadi... keh keh keh

Anie said...

pandai ko mekup yer na...kalau anie memang hancusss lah..

miezrina said...

alahhhhh anie lawa... x mekap pun x per

Umi_Aliesha said...

na...eye shadow tuh brand apa? kaler dia cam menonjol la...mac erk?

neezareef said...

eh apesal aku termiss n3 yg nih

neezareef said...

kagum seh aku sama besen..lawo2 ko blend eyeshadow ko tuh...

mmg 'stunning' aku suke bangat kaler tu..wajib menerai jugak besen pn nk lawo mata cmtuuu

miezrina said...

kak umi... ekekkee... x kak... MAC kaler soft2... x nmpk kalo snap gambo... nak beli lain... uiiiii berkurun lah.... hahhaa bila ntah nak g sogo lagi...
yg na pakai kaler purple tuh... x dak brand kot.... tp jenis serbuk... melekap terus...

za ~ aku pun pelik apsal ko x komen hat nih... jeles ke ngan mata aku kah kah kah... adehai....

hah... za toraiii toraiiii.... kdg2 best jugak pakai kaler menyerlah... mcm jd org lain kejap... ihihihihi

neezareef said...

mmg aku termiss hr tu..

aku mmg suke kaler2 gini..tp ko nye esedo santek arr bekilat gitu..dia mmg ade glitter ke