Uh!! Follow me?

Wednesday, July 1, 2009

Top Commenter June... keputusan landlord adalah muktamad!

hermmmmmm
berabuk blog aku
x berupdate berhari2
aduhhhh
dalam mood yang swing swing ni
aku cuba gagah buat entry ini
pengumuman utk top commenter June

sebenarnya malam tadi
aku beriya dari rumah mahu print screen
top commenter June
namun
tidak berjaya kerana
list tersebut tidak appear
heran bin ajaib betul

puas ku godeh
laptop aku
apa dah jadi kan
terus nekad
hari ni pagi2 aku akan print screen kat opis
masa tu aku ingat laptop yang problem
atau internet kat rumah aku ngok! la kot kan

alih2
dekat office pun
list tersebut tidak appear
hermmmmm
macam mana tu kan?
pelik pelik


baru sekejap tadi aku click pada link
yang ada kat widget top commenter tu
alih alih keluar screen ni


walaweeehhhhhh
mana pigi ini budak punya blog kan
aduiiiii
kacau betul lah
udah la aku x sempat nak print bukti
sapa yang menang
top commenter tu kan
aduiiiiiii

so aku buntu terus
last aku nampak top commenter tu
adalah pengguna nick 'ains'
yang berada di atas
kawan aku jugak tu
ains ni last monday
score 53 ker atau 57 ke
gitu lah kot
yang pasti nick dia duk kat no. 1
di ikuti neezareef
yang juga 50+

tidak adil kalo aku print screen pada hari itu la kan
sebab kebiasaannya
closing date
ialah hujung bulan
so aku kena jugak tunggu hujung bulan
alih2 malam tadi aku tidak berjaya buat print screen
dan
hari ini juga
tidak berjaya

jadi dengan kuasa vetto yang ada di tangan
aku
sebagai landlord
atau tuan tanah kepada
http://miezrina.blogspot.com

aku membuat keputusan
secara purata
setelah aku perhatikan
nick ains muncul di no. 1 tahta
lebih dari 15 hari pada bulan june
so aku
telah berbesar hati
meletakkan
kejuaraan
top commenter June
adalah milik
AINS
semoga
ains dan semua
berpuas hati dengan keputusan itu

dan terima kasih ains
kerana setia di blog na ni
maaf sebab na jarang buat kunjungan balas ke sana
'I busy you..'. hihihih

ains
nak hadiah apa ains?
na blur dah nak cari hadiah apa ni
ihihihihihi

moga lepas ni
akan ada contest lain pulak yer...
TQ all!





additional:
ini janji dari closing date May hari tu
top commenter yang di menangi kak atty kita
hari ni baru tertengok
gambar print screen ni
belum ku tempek
huhuhuhu

letak sini kejap
nanti aku pindahkan ke entry
pemenang MAY yer

9 comments:

Mr PenyuBiru said...

tahniah pada pemenang! :)

ains said...

uit.... daku... menang... daku menang.... yehaaaaaa.... macih na... ngeh ngeh ngeh

ains said...

hehehheh x pa... ku paham mu sibuk...... ngeh ngeh ngeh...

aci eh main minta minta deyah.... nnt ku pikir yer yang..... nnt ain bgtau dr ym... hahahahah

miezrina said...

hehehe tahniah ye ain...

Anonymous said...

Discount RX Pharmacy - Cialis, Viagra, Levitra, Tamiflu. Order Generic Medication In own Pharmacy. Buy Pills Central.
[url=http://buypillscentral.com/buy-generic-tamiflu-online.html]Discount Viagra, Cialis, Levitra, Tamiflu Pharmacy without prescription[/url]. canadian generic drugs. Cheap medications pharmacy

Anonymous said...

For many years Get Cialis Detract from Pharmacy has been recognizable surrounded by paramount online pharmacy suppliers and customers around buy Cialis Online the world.

Anonymous said...

At our department store you can descry diverse medication and of programme naturally such lay Best Discount Cialis Pharmacy Online one – Shoddy Generic Cialis pharmacy.

Anonymous said...

You were visited simply with a brilliant idea

Anonymous said...

[url=http://ebiteua.com/forum55-prostitutki-khersona-i-oblasti.html]Проститутки Херсона[/url]