Uh!! Follow me?

Sunday, October 21, 2007

aduhai rayaku

this year turn umah mertua...
o.k la... tenang je x mcm raya kat umah sendiri
ye lah umah sendiri mcm2 menda kita nak prepare
lg pulak... byk hal yg bergantung kat aku
heheheh...
entah lah dah maybe anak pompuan plg bsr kot
so mmg mcm bz skit la...
walaupun ada akak2 ipo...
tp derang pun lg muda dr aku
so maybe derang x berani nak touch2
apa2 kat umah mertua

same kes la ngan aku
kat umah mertua serah kat adik2 ipo jerk
x tau nak usik apa
kuih muih sudah tersedia
kek dah ada 'tukang' nya
langsir2 dah pakat2 gantung
so seme cam x kalut sgt la

pagi raya pun... msg2 urus diri memasing
buat hal sendirik la org kata..
ehhehe...
n lg sekali tahun ni x berkesempatan nak tunaikan solat hari raya
hermmmm sejak2 ber'anak' ni
mmg x leh nak berangan la...
insya'allah next year
hermm..

enjoy the pics
bertiga...

2 org x dpt blk,
yg sulung n familinya & yg no 4 n familinya


encem dak???
"saya dah besar skang"

enterprem skit..
(muka minyak... nmpk lobang idung wahahha)

Friday, August 31, 2007

jom santai.....

ni aktiviti mengisi masa lapang
kasi peluang daddy n son
ENJOY!!!!

kat parking stadium.... main kete control

on the way blk... sggh tgk monkey kat bkt sek 9

kat dlm area umah je....
aniq merasmi motor barunya
"saya menang motor..."

hihhhihihi

Thursday, May 3, 2007

hepi besday my lil boy

tanggal 1st may 2007
this is last minute decision
memula plan nak celeb besday kat umah mil
tp mcm x hapening la pulak...
kebtlan all my family members blk kg jugak
memasing dah menapak kat umah kat besut
....so....
dgn x byk fikir we decide celeb kat my home je lah
huhuhuhuhuhuhu
me.... talking 'bout my mom house kan..
laju je ekekekkeke

so this is the cake

'A' for aniq

niat hati every year nak tempah alphabet cake
eja nama aniq...
ngam2 dia cukup 10 years... ekekekke
a.n.i.q n.a.u.f.a.l

best kan.. hehehhe

blow candle dulu....

ms ni dia duk sibuk nak tangkap balloons
geram btl.... penat mommy ajar blow ekekekkeke

hah tgk.... x pedulik cake dia haaa

birthday boy... dah comot
(opsss abaikan back ground buddy wahahahhahahahah shekshi u)

mommy pun nak enterprem... uhuu

Thursday, March 22, 2007

aduhai keseronokan....

x tau mcm mn nak describe
betapa seronoknya ada anak
uhuhuhuh....
spt br smlm nikah..
br smlm pregnen...
br smlm bersalin
hr ni anak dah bsr....
mcm2 dia boleh buat... seronok kan..

tau je camera di hala ke arah dia...

blh btl2 standing... even walking

wahhhhhh... hehehhehe ms 9 bln dah blh skit2
tp dah masuk 10 bln br btl2....
tanpa perlu pertlgan...
hehehehe.....
'its great boy!'

love u so much!!

he can feed himself...wahhh
blh guna right hand n left hand....
mmg masuk mulut la....

here the video
dia dah leh recognize nama sendiri
"angkat tgn......."
dah blh g sekolah nih
video


video

Thursday, January 25, 2007

aduhai aqiqah.......

sejenak beraya di rumah mertua
tahun ni hari raya haji adalah turn rumah ku...
tapi di sebabkan mertua ku kata nak rebahkan seekor lembu
dan ada 2 lagi bahagian yang belum di tempah org
kami bersetuju untuk mengambil bahangian itu

maka inilah aqiqah Aniq Naufal

tuan lembu a.k.a atok aniq

lembu di di baringkan...

di lapah...
(gambo sembelih x yah la ye... kot ada yang gerun)


hero tertido menunggu siap dagingya...