Uh!! Follow me?

Tuesday, July 28, 2009

melayan mak buyong part 2

ececececehhhh
skang ni kalo bab makan jer
suka persalahkan mak buyong
yang x berdosa tuh
ekekekkekekke
siap ada part 2 pulak dah
aduhaiiiiii
ini cerita minggu lepas
x dan nak up kan entry nih

minggu lepas merupakan
minggu nasi goreng
mak buyong adalah hari2
nak makan nasi goreng sajork
weiiii weiiii
apsal pelik nauuuu kau mengandung nih ayu weh
terpaksa la aku pun
layan nasi goreng jer seminggu nih
bila kau mau makan pizza lak
moh kita hari2 masuk pizza hut pulak lepas neh
kah kah kah

nampaknya aku akan
lebih mengembang dari mak yong lak kaedahnya
udah apa yang dia makan
itu yang aku makan
amboih amboihhhh
sapa yang pregie dan siapa yang hoverrrr neh
hihihihihi

biasanya kami adalah mengorder
dari kedai thai kat bawah ni jer
nanti derang hantar
dan melantaklah kami kat meja masing2
aterrr aku neh pen'sibuk' benar lah
minggu yang lalu kan

tapi hari khamis lepas
si ayu dah x tahan
rasa nasi goreng restoran thai itu
macam rasa samaaaa jer
di olah bahan2 aksesori saja
jika nasi goreng lala
maka akan ditambah isi lala saja
nasi goreng thai.. di letak udang kering
sambal dan sedikit acar timun
dan begitulah lain2 order pun
namun rasanya adalah sama saja
seolah2 kami order nasi goreng yang sama
sepanjang minggu
kah kah kah

maka kembang sudah tekak si mak yong
di kenen2nya aku
di ajak makan di luar
huhuhuhu
itu la kami pun jejak cafe belakang ni
udah lama x makan di situ

menu kami
tetap nasi goreng hokeyyy
aduiiiiiiiii
tiba tiba aku yang terasa jemu lak neh
ish ish ish

layannnnnn

yellow colada for moi

sirap selasih mak yong

nasi goreng kerabu makyong

and

nasi goreng eza special
ho ho ho
korang tengok saja pinggan
besar gabak tuh
ho ho ho

pinggan je besar eh
amount nasi gorengnya tetap sama
cam portion kita makan biasa tu kan
cuma yang special itu
adalah
lauk2 di kelilingnya
uhhhaaiiiiii
ratah2 sedappp sedaaapppp

oh saya terfikir mahu
buat contest
teka harga nasi goreng ini
wah wah wah
nantikan entry contest yerrr

boleh pulak tiba2 pikir nak buat contest
ihikssss




7 comments:

<< s| tED| >> said...

aku juga suka makan2.. ekekeke.. kadang2 sampai lupa daratan!! :P

miezrina said...

hahahhahaha.... lalu lemas terkapai2 di tengah lautan keh keh keh

walaupun bdn udah gebu gaya pelampong atau 'boya' tp dek kerana ketakutan lemas juga, terkapai2....

adeh apa aku mengarut daaaa



ye laaa... sama.... aku pun sukaaaaa makannnnnn

neezareef said...

kiranye ko tnjk tgn tu leh ktorang amek kira la beso pinggan tu..nk btau la ko mkn x byk..wakakakak..yelah tu ko siap nk wat contest..wat jgn x wat..yg pasti adiah msti grand..wah gitu

neezareef said...

aku suke ko amek kira pendapat blogger..dah ade pop up comment ni br senang wokkk

Hot Mummy said...

alangkan indahnyer klau kita dapat makan & makan tp bentuk badan tetap samakan....xtahanler tgk nasi grg spesel tu...

miezrina said...

za... x thn komen pertama ko tu... hampeh tul la... keh keh keh.... adeh....

ha'ah za.... tq.... yer... sonang ooo



hot mummy... ihikssss.... saya pun x tahan nih... nyummm nyummmm

neezareef said...

aku cam teliur lak tgk nasik goreng kelabu eh kerabu tuh