Uh!! Follow me?

Friday, July 31, 2009

Top Commenter July 2009

surpriseeeeee!!!!!!!!!!!!!

okeh
bukan surprise pun
sebab tetiap bulan
memang ada anugerah ini
keh keh keh

sedar x sedar...
bulan ini adalah turn neeza lagi sekali


untuk memenangi anugerah pengomen tegar
sejarah berulang nampaknya
atau seperti sireh pulang ke ganggang
ceeewaaahhhh


ingat lagi pemenang April...
haa tu kira merampas kembali tahta la tu kan

okeh za...
aku x tau nak bagi diah apa
ko mintak la za
apa yang ko inginkan sangat2
untuk raya ke
untuk anak2 ke
untuk mak ker
apa apa jer lah

tapi janganlah pula ko mintak
banglo atau motorboat
atau... atau... atau
apa apa je lah yang
aku x mampu
wakakakakka


aku sebenarnya adalah sangat2
fail bab2 diah nih...
hermmmmm
aku rasa better ko pilih range mekap la kot
senang skit
ater itu je yang kita
selalu nyembangkan
tidak gitu
hahhahahah

balik2 barang mekap je yang aku reti bagi ko
wakakakkakakakak

hermmm
tapi tiba2 macam dah terfikir lak hadiah best



12 comments:

<< s| tED| >> said...

ekekekek.. tahniah neeza.. tp kan.. bab2 hadiah ni kalau aku di beri pilihan.. berilah apa sahaja. aku terima.. ekekek. dr di suruh buat pilihan.. hehehehehe

miezrina said...

Ihikssss sama la
Aku sndr kalo di beri pilihan
Pun x reti nak buat keputusan hahahah

atty's said...

kalo aku kan suh dibuat pilihan kan..len kali den menang...aku nak diah hp ..leh ?

wakakkakaak

sweetfiza said...

tahniah neeza...
cepat ler pikir2 nak hdiah apa ...
best tu ...hadiah leh pilih2 sendri ...

Fauzieah said...

za bolot abih ha bulan nih..hahaha..
aku kalo disuruh pilih..laju jek aku listkan haa..hahahahaha..

za pun tak bg lagi address nih..kalo tak leh dah ku pos kan hadiah dia hari nih..pape pun tahniah lagi skali..hihi..

neezareef said...

:D:D:D:D:D:D...aku senyomm lebo nih...

jaga na list bederet2 utk ko pilih atau ko bg semer..kahkahkah

syanis said...

minta za minta jgn x minta hadiahnyer... hehehehehhehehe

syanis said...

minta set alat mekap za... kehkehkeh

miezrina said...

:)

bak lah list ko tu za... meh aku pilih meh

Mama-Danish & Sarah said...

untung neeza ya....cepatt mintak adiahhhh....kalo ko tak nak, aku yg mintak lak kang...

Anie said...

wah bestnyer..ahniah untk niza...

kalau na suruh anie pilih hadiah apa boleh bangkap na dibuatnya...he..he..

miezrina said...

hahahhaha... baik ko cepat za.... ramai orang lain nak tolong 'mintak' bagi pihak ko neh hahahhahahha