Uh!! Follow me?

Monday, July 20, 2009

cari mood update dengan award neh

mengunjungi blog neeza
sebentar tadi
dan menjumpai award ini
harussss segera buat
sebelum ku peram masuk draft
maka akan stay lah ia dalam draft sampai ke sudah gamaknya
so harusss segera!
keh keh keh
tim akasih ye za....
aku makin gigih ni
sila hargai kah kah kah


1) copy award untuk diletakkan di blog anda

2) nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini.
ohoooo fakta tu..
takuttt aku
kang salah fakta... maafkan besen mu ini yah
1. dia selesa perkenalkan dirinya sebagai niza@neeza saja
aku respek cara dia tu
maka aku tidak mungkin akan pamerkan
fakta nama sebenar dia
walaupun daku tahu nama sebenarnya
ihiksss
2. merupakan anak paling last atau bungsu manja hahha
3. bekerja di salah sebuah university ternama di Malaysia neh
4. ibu kepada sepasang cahaya mata comel comel, Myra dan Afiq
5. tinggal di Batu Pahat
6. terbuka dalam mencari teman, anda kena mengenali dia dahulu
baru anda tahu, dia ini macam mana orangnya
tidak kenal maka x chenta gitu kan

3) setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima
award seterusnya.
weeehhhh jaranggg oooo aku bagi fakta diri
aihhh apa fakta yang patut aku dedahkan ecececeh
bukan dah banyak ke fakta yang terlepas masuk blog
sebelum neh
keh keh keh
o.k la
demi award yang skang aku dah confius
award kah?
tagging game kah?
meh aku senaraikan
kenapa mintak 9 je?
kalo mintak 90 pun aku sanggup senaraikan
ekekekkekekke
1. aku talkative
2. aku suka berkawan
3. aku jarang cari pasal x tentu fasal
4. aku mummy kepada 2 orang budak ter'kiut' keh keh
5. isteri kepada pak polisi
6. kini menetap di shah alam
7. suka jalan2 cari makan
8. wanita berkerjaya dan selalu buzy body
9. suka over spending shooping

4) anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.
wuiiiii ramainya 10 adehhh lomah lomah
sapa neh sapa..
makkk aiihhhh debo debo dah haaa
sapa eh
hermmmm
chome a.k.a zie ~ asalnya dari terengganu, housewife dan cantik
yaya ~ isteri kepada ex-office buddy aku (ye ker?)
zura ~ mummy kepada hazeeq yang cute, kenal dari mesra.net
angel ~ juga kenal dari mesra.net
nurul ~ yang jauh di bumi Hong Kong.. apa khabar dik?
puan qiqi ~ nun di selatan tanah air..
yazeeda ~ nun jauh di tanah dublin, demi kerjaya yang di sandang
kak umi@faiza ~ ohoooo lama x berborak mesra ye kak.. rindu

raisha ~ yang rajin menegur ku di ym, alamak mana pulak link adik neh?

done!


update;
okeh ini link raisha

6 comments:

neezareef said...

tq jwb tag n amek award nih

apesal ko ptg pekataan manja tu..aku mmg manja ape..wakakakkaa

miezrina said...

welkam za

kah kah kah... saja la kasi suspen.. haha

syanis said...
This comment has been removed by the author.
ains said...

yer saya sokong na mmg wanita berkerjaya yang bz selalu soping hehehehhehe

jgn mrh na

miezrina said...

ho ho ho... kamu memahami keh keh keh

neezareef said...

U aku tu lom ternama sgt lah..haahhaa