Uh!! Follow me?

Sunday, July 5, 2009

errrmmmmm

pasal apa tajuk hanya 'errmmmmmm' saja
hahahhahahhaa
ini kisah hari jumaat lepas sebenarnya

aku ni
rasa macam diri sudah normal
maksud aku
otak dah on track balik
sepanjang2 mak ada berdekatan
memang hati dah lega
jiwa amat tenteram

tapi masih ada orang tegur
aku macam mengelamun
woihhh apa lagi aku khayal kan
ishhhh

dan berbalik kisah jumaat
ish ish ish
jumaat lepas aku hendak membayar
duit kutu/ undi
aku main kutu duit ni
dah agak lama juga
bersama rakan2 baik di alam cyber
dan ibu kutu
atau pemegang duitnya
adalah kak atty

so gigih la aku
di hari jumaat yang lalu
hendak bank inkan duit kepada ibu kutu
menggunakan cimbclicks
seperti tiada kepelikan bagi aku
transfer dengan selamba
alah
bukan x biasa kan
so tengok2 endah x endah la

dalam proses men'transfer' itu
aku sedang ber'ym' dengan kak ty nih
syok2 sembang bla bla
sekali aku terperasan
aku tersalah amount
kah kah kah

aku sepatutnya transfer RM250 sahaja
tetapi
jari jemari terpele'ot
menjadikan jumlah yang aku transfer
sebanyak RM2500
aiyooooooo
salahhhh salahhhh
adehai

nasib la aku kenal betul kak ty ni
adehai
maka walau pun sibuk seperti apa sekali pun
dia tetap sanggup
luang masa
transfer balik duit aku tu
adehai
ya rabbi
apa la nak jadi
mereng ke aku nih adeh

kalo la kejadian itu
melibatkan orang lain
ntah sapa2 la kan
aduiiiiiiiiiiii
adakah aku akan dapat balik duit aku tu
adeiiii x sanggup den nak pikir
adeh adeh
cramp terus otak aku
memikirkan

hope lepas ni
aku lebih perihatin dan
alert ngan keadaan sekeliling
masalah masalah jugak
tapi keazaman harus teguh
hidup perlu di teruskan

eh sesuai ke?
aaahhh belasah la kan

ini bukti kak ty transfer blk kat aku
pictures aku cilok dari blog kak ty
ekekekekek


kahkahkahkahakh
x menahan tengok ramarks kak ty tu haaa
adoooiiiii kedepek kena kat muka aku
padan muka!
keh keh keh

apa pun
sekali lagi terima kasih ye kak ty
nanti dtg shah alam
roger roger lah
na banjer yeeeee
ekekekekkeke

8 comments:

Mr PenyuBiru said...

sib baik akaun kekawan.kalu akaun tak sapa², camne la gamaknya.lepas ni kena berhati² aa.kena fokus bila transfer duit ni.

neezareef said...

mujur ko TERtransfer tu kt kty..klu ko pass kt makhluk lain...bye2 to 2.5k ok..wakakkakaa

atty's said...

tu ar na..memula cam tak caya..tp dah pandang..kty cakap ..acik kayo..
wahahaha..

adeh kalo tak den dah leh buek makan2..

ains said...

waduh waduh...adeh... tu la.. nasib baik ngn kak ty... klu ngn org lain... kebarangkalian nak dpt duit tyu balik.... harammmmmm

miezrina said...

hukhukhuk

lepas ni kena betul2 telek belek

haiyaaaaa..... bahaya....

Anie said...

kalau org yg tak kenalli dah selamat duit na..

Mama-Danish & Sarah said...

salam ziarah,
bahayanya tersalah type amount.....sib baik orang tu kita kenal. kalau tak nanes la...

miezrina said...

iya lah... matik...!!