Uh!! Follow me?

Friday, July 24, 2009

present untuk aniq

berkurun lama
baru lah berpeluang beli hadiah untuk aniq ni haaa
di sebab kan PSP ada masalah hari tu
entah apa lah yang jem..
salah software apa ntah
adik aku telah bawa baiki
kat sg wang
so dia terus la guna

aniq duk sibuk la tanya
mana PSP mana PSP
jenuh aku tipu cakap
rosak... hantar kedai.. x siap lagi
keh keh keh

udah bising sangat mulut dia
lagi pulak memang hadiah birthday dia
aku x beli lagi pun
pehtu... x tau dah nak beli apa kan
jalan2 kat digital world plaza neh
sekali tertengok lak
game boy
kiut weh
ada pulak promo game 99 in 1
kalo idak plg byk derang offer pun 30 game je
ini 99 jenis game
uihhhh jenuh nak khatam tu

harga o.k la
dalam bajet yang adik aku kasi cash tempohari
half untuk akid kan
masih simpan lagi... x tau nak beli hapa
kalo beli hadiah harian tu
music diary ke
blocks ke
apa apa je lah..
aku x amik kira
ni kira hadiah besar
yang padan ngan duit adik aku bagi tu
belum di beli untuk akid
x tahu nak beli apa sebenarnya
hihihi

o.k lah
aniq happy
suka dia bila tau
itu adalah 'game'
hihihih

dan ini modelnya

debo debo muka mami suh dia posink ngan diah
keh keh keh

suruh senyum...
tersipu2 lak malu
ceh

ok
yang ni better
ihiksss
anak bujang ku... sabo je lah
ihiks

14 comments:

Fauzieah said...

wahh..aniq..dpt hadiah psp..best..best..
kalo dpt dek anak ku mmg tak tido malam la dok main game jek nih..hihi..

miezrina said...

bknnnn bknnn... PSP dr last year dia dpt...

ini game boy jerk./..

wat bekap ihihi

sweetfiza said...

memalu plak nak posing ngan hdiah tu yer ...
dlm hati bukan main gumbira lg tu ...hhehehe...

ains said...

adeh na... anak dara ku pun udah pdi minta psp hokey..... jenuh la dok ckp... tggu tggu... bukan nyer murah

ains said...

herm... game boy mcm na beli tu pun cun gak... lebih murah dr psp kot yer na

miezrina said...

fiza... ha'ah... ihiksss memalu konon

ains... beli game boy la ain... RM200++

Mr PenyuBiru said...

kesian aniq baru dpt adiah besday.seb baik dpt adiah best.

Umi_Aliesha said...

wah...lps nih khusyuk balik la anak bujang tuh yer...

miezrina said...

mr penyu.... ha'ah... mak pak dia leka... lama peram nak beli hadiah pun haaa ekekekke


kak umi... itu lah... lps ni x der la kemaruk kartun je madang

neezareef said...

peghh aniq...mummy ko bli kan hadiah dasat woooo..leh share ngn myra main sama2 tak..autnie lom sempat bli hadiah myra jugak nih..kekekeke

miezrina said...

itu la psl... za

aku ne sampai ter'blur2' otak

x tau nak beli hapa... adehai...

ni yg akid x beli lg.... aduiiii

x reti la nak beli diah hapa neh

atty's said...

fir tahun lepas dapat adikbadik benda ni lah..jahanam sudah ..dikerjakan .fir..

neezareef said...

aku afiq dah bli beskal tu hari kan in advanced

ni si myra aku ade dah plan nk bli tp lom pg2 beli lg nih..bz wehh..

neezareef said...

x pe arr budak2 ni bli menan bio diorg puas main dulu