Uh!! Follow me?

Tuesday, July 7, 2009

baru dapat hadiah ulangtahun ke 5 kah kah kah

lamaaaaaaaaaa sangat amik masa
untuk decide
nak beli hadiah apa untuk kami berdua
sempena ulangtahun perkahwinan yang lalu
keh keh keh

aku sebenarnya dah x der idea dah
x tahu la nak beli apa lagi dah
ulang2 asik itu je la yg terlintas
kami dedua ni minat henfon
memang gemor lah
tukar2 hefon
sampai jadi addicted lah
hermmmm

so kali ni beli henfon lagi
huhuhu

satu utk aku

ekekkeke
yes yes...
it is touch screen
tapi touch yang betul betul
meaning touch
bukan macam blackberry storm
yang kononnya touch
tapi sebenarnya
touch + push the button
oh malas nak terangkan
korang x pedulik pun kan
aku je kecoh sorang2
ekekekke


so ini samsung
first yang menjadi milikku
ohooooo tidak pernah pakai samsung brand
senang juga functionnya
dan yang penting
elegant weh
haha
i like

ini abe punya

sony saja yang menjadi idaman
meghah lak haaaa
belasah la bang oiii
ihiksss

hermmm selesai la sudah ek
x der dah hutang diah
keh keh keh

maka lepas ni
sesapa yang penah ada nombor phone maxis aku
sila la call ke situ
dah sebulan x buka line maxis tu haaa
kesian betul

okeh itu aje
daaaaa...

note: oh ini phone kedua ye
phone utama tetap guna celcom
haha

9 comments:

syanis said...

adeh./........ terkejut ain... ingat na tukar blackberry tu ker hp ni.... rupanyee ini hp ke 2... kuusss semangat.... ahahahhahaha./..


p/s sony tu lawo la..... belum ado rezki mau memiliki

neezareef said...

ya Allah besen aku gajet lgggggg

Lina said...

curve ngan storm apa citer?samsung ok la tapi xreti btl function dia...abah lina pakai samsung...

~~ciklinn~~ said...

cantikk tau wajah baru umah nie... chai yok2.....

bestnyer dpt henpon baru...

atty's said...

adeh..kalo den tak pulangkan itu wang..leh den beli hp canggih..

miezrina said...

tidakkkk... tidak akan tukar bold itu... chenta ku
ada rezeki nnt beli la ain... best sony tuh huhu


za... x tau la knp... cannot help it... ekekke


lina... bold saja yang masih menjd milikku... curve sudah jual.. storm sudah jual... tp tetap hari2 leh tgk... warga opis juga pakai ihiks


cik lin.. thanks.. hihi.. dlm usaha mencari mood baru... begitu lah hehe

kak ty... wakakkakakakkak jangannnnnn kak ty... kesiannnn daku kah kah kah

Mamamanja said...

cantik enpon

Umi_Aliesha said...

wah....na nih mmg sokmo la tuko hp....umi..selagi x rosak..takdenya nak tuko...bajet tarak pun sama..hahahahaha

miezrina said...

thx mamamanja... suka i.. hihi


kak umi... keh keh keh... ketagihan menukar henpon tahap maxima begitu lah.... tp yg ni bkn tukar... tambah..ihiks