Uh!! Follow me?

Wednesday, July 29, 2009

CONTEST TEKA HARGA - tamat-


o.k

ini sticky mood punya entry
akan berada di atas ini sehingga
tempoh contest ini di tutup!



julung2 kalinya
aku buat contest begini
(ada ke nak join eh?)
harap2 mendapat sambutan la ek

perihal contestnya;
1. contest ini terbuka kepada semua, x kira la, korang ni blogger tegar, atau readers tegar
2. buat tekaan di entry ini, bagi yang bukan blogger, anda boleh muncul sebagai anonymous tetapi jangan pulak lupa tinggalkan email atau apa2 je cara untuk di hubungi, kang melilau pulak aku mencari kan....
3. boleh teka seberapa banyak kali yang korang larat, 10, 50 atau 100 kali.. sila sila x per... 'aiman x kisah' huhuhu
4. jawapan yang terrrrpaling hampir di kira pemenang
5. jawapan hendaklah di terima di antara pukul 2 petang 28.07.09 - 2 petang 29.07.09, selepas daripada tempoh tersebut adalah tidak akan di kira sama sekali
6. jurinya adalah aku sendiri kah kah kah
tapiiiiiiiiii
ofcoz la aku akan tempek
harga sebenar
yang tertera di menu retoran tersebut
abis tu macam mana lagi caranya kan
itu adalah paling bagus la aku rasa
kan kan kan



lalalalalallalallalalla
teka teka
lalalallalallalalala

opppsssssssssssssss
hadiah?
setiap contest mesti ada hadiah la kan

untuk contest kali ini
aku akan anugerahkan
pemenang itu
dengan

Tunai
wang ringgit malaysia

yes!!! ini benar2 akan terjadi
sebab aku x der masa nak ronda2 cari hadiah

berapa jumlahnya?
ia adalah 10 kali ganda dari harga yang anda teka

contoh:

anda meneka RM6.95
dan anda adalah pemenangnya
maka
jumlah yang anda menangi adalah

RM6.95 x 10 = RM69.50

jumlah ini akan terus
saya transfer ke akaun anda
secara online
kurang dari 10 minit
anda akan menerima
hadiah wang tunai tersebut

faham?

so, apa lagi...
jom ramai2 meriahkan
contest
yang julung julung kalinya
di adakan ini
jom!!


updated:
info ini memang kena tambah
aku akan amik kira sorang pemenang sahaja
mana la tahu kan
ada orang meneka harga yang sama
then mcm mana lak kan...

okeh kalo ada 2 3 org yang teka harga sama
yang terpaling hampir lak tu.... aku akan amik
pen'teka yang memula hantar komen tu ye...
kira adil dan saksama gitu....
kan
sekian...

41 comments:

Fauzieah said...

wahh..best..best..bleh teka byk2 kali kan...aku nak teka la utk yg fes..hihi..

RM 9.50

Fauzieah said...

nak teka lagi..hahahaa..

RM12.50

Fauzieah said...

atau..mungkinkah..

RM10.90??

hahahaha...

apsal aku sorg jek yg dok teka2 nih..hahaha..

miezrina said...

hahahhahaha... teka teka.... x per.... kalo ko sorg konker... maka ko lah menang... x kira harga apa yg ko taruk... seronok? kan kan kan

Fadhlina Budiman said...

Okey,kiter teka pulak yer..Hmm..dalam rm 3.50-rm5.00..lalalala..bole x teka mcmtu? ngeee..

<< s| tED| >> said...

boleh tahu apa menu kat atas tu?

Fauzieah said...

tu laa..menu dia kurang jelas plak..
skali tgk nampak cam nasik beriani ker..siap ngan papedom laa..tp tuh mcm sate sayur ker..namapk cam bawang2 curah budu ker..ader coleslaw ker aper tuh..iskk..
pening aku..teka jek la lagi..huhu...

RM10.90..RM12.90..RM11.90..RM15.90..
RM17.90..RM19.90..RM22.90..

perghhh..letih aku tau..

miezrina said...

fadhlina... mana bleyyyyyyyy hahahhaha x aci lah.... huhuu leh teka byk kali kan... so senarai kan.... sbb sy ada cara nak tahu pen'teka yang terpaling tepat dengan harga sebenar....

ted.... waduhhhh waduhhhh.... kena buat research skit eh.... entry yang lepas ada ku tulis... keh keh keh... nak jugak siksa pen'teka... ihiksss

Umi Nawfal.. said...

nak teka jugak!!

RM10.00

atty's said...

kty teka rm15.90, muktamad ..takde talian hayat..takde teka banyak kali ..wakakakkakaka

Admin.Jomss said...

biar betik bleh teka banyak kali ni, kalu camtu aku senaraikan harga dari serendah 1sen hingga ke rm100 hinggit. bleh gitu? hehe

Mama-Danish & Sarah said...

nak cuba nasib gak ni.... rm8.50.

miezrina said...

admin.... boleh je... tp senaraikan lah... sekarang juga senaraikan keh keh keh

mama danish... ihiksss tq meneka... cuba lagi teka lagi keh keh

Hot Mummy said...

nak try test nasib...

harganye ialah RM 9.95

Hot Mummy said...

nak teka lagi...

mungkin RM 8.50

Hot Mummy said...

RM 10.50

Fadhlina Budiman said...

yeke?kekekeke..tu jwpan selamat tu..oklah, RM 4.50..sebab udang 3 ketul jer,nasik,tempe (ada kot),sedikit sayur-sayuran..papedom,telur goreng..rasanyer lah..

Tak pun dalam RM 11.00

Fadhlina Budiman said...

lor, nasi goreng eza special rupanyer...special jugak ..Hmm saya rasa RM6.50

Fauzieah said...

teka lagi nih..hahah...

RM5.50..RM5.90..RM6.00..RM6.50..RM7.00
RM7.50..RM8.00..RM8.50..RM9.00..Rm9.50...fuhh..


dah laa..penat aku..huhu..

Mr PenyuBiru said...

hmm..cam menarik jer contest ni. aku nak teka gak aa. ade rezeki ade la ek. rezeki anak².hehe...

RM 4.90
RM 5.00
RM 5.10
RM 5.20
RM 5.30
RM 5.40
RM 5.50
RM 5.60
RM 5.70
RM 5.80
RM 5.90
RM 6.00
RM 6.10
RM 6.20
RM 6.30
RM 6.40
RM 6.50
RM 6.60
RM 6.70
RM 6.80
RM 6.90
RM 7.00
RM 7.10
RM 7.20
RM 7.30
RM 7.40
RM 7.50
RM 7.60
RM 7.70
RM 7.80
RM 7.90
RM 8.00
RM 8.00
RM 8.10
RM 8.20
RM 8.30
RM 8.40
RM 8.50
RM 8.60
RM 8.70
RM 8.80
RM 8.90
RM 9.00
RM 9.10
RM 9.20
RM 9.30
RM 9.40
RM 9.50
RM 9.60
RM 9.70
RM 9.80
RM 9.90
RM 10.00
RM 10.10
RM 10.20
RM 10.30
RM 10.40
RM 10.50
RM 10.60
RM 10.70
RM 10.80
RM 10.90


adeh! dah penat dah. harap² ada yg mengena aaa.. hehe

Mr PenyuBiru said...

RM 2.00
RM 2.10
RM 2.20
RM 2.30
RM 2.40
RM 2.50
RM 2.60
RM 2.70
RM 2.80
RM 2.90
RM 3.00
RM 3.10
RM 3.20
RM 3.30
RM 3.40
RM 3.50
RM 3.60
RM 3.70
RM 3.80
RM 3.90
RM 4.00
RM 4.10
RM 4.20
RM 4.30
RM 4.40
RM 4.50
RM 4.60
RM 4.70
RM 4.80
RM 4.90
RM 5.00


err...semua harga tidak termasuk 5% govt tax yer.hehe

Mr PenyuBiru said...

last but not least...hehe

RM 0.00(FOC..kedai sendirik..hehe)
RM 0.10
RM 0.20
RM 0.30
RM 0.40
RM 0.50
RM 0.60
RM 0.70
RM 0.80
RM 0.90
RM 1.00
RM 1.10
RM 1.20
RM 1.30
RM 1.40
RM 1.50
RM 1.60
RM 1.70
RM 1.80
RM 1.90
RM 2.00

err...sama juga,semua harga tidak termasuk 5% govt tax yer.hehe

miezrina said...

wakakakakkakaka... adehai... dlm ramai2... mr penyu la yg plg rajin sekali... bravo bravo.... tp kan... x der 'anugerah pen'teka paling gigih yer' ihiksss

tq all....

kita tggu contest ni tutup sok... aku akan umumkan pemenang yang paling tepat sekali meneka dengan adil lagi saksama okeh...

Mr PenyuBiru said...

takde award takpe just suka² dan isi masa lapang.hehe..

nak teka lagi aaa..

RM15.90
RM16.00
RM16.90
RM17.00
RM17.90
RM18.00
RM18.90
RM19.00
RM19.90

ains said...

nak join juga .... huhu apasal la na kuar contest time ain g kos... owh sadis... smbil lap ayo mata yang mengalir

ains said...

rm 13.99 x pun 12.99.... x pun rm 11.99.... x pun 10.99.... x pun 14.99 lagi murah sket la rm 9.99...

adakah 15.99... mcm mahal benau... hehehehheeh

owh... x pun 6.99....7.99 8.99

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Saya nak lawan penyu biru ni..aci dok buh gini..muehehe..saja gatai2 tangan nih

RM 2.00
RM 2.10
RM 2.20
RM 2.30
RM 2.40
RM 2.50
RM 2.60
RM 2.70
RM 2.80
RM 2.90
RM 3.00
RM 3.10
RM 3.20
RM 3.30
RM 3.40
RM 3.50
RM 3.60
RM 3.70
RM 3.80
RM 3.90
RM 4.00
RM 4.10
RM 4.20
RM 4.30
RM 4.40
RM 4.50
RM 4.60
RM 4.70
RM 4.80
RM 4.90
RM 5.00
RM 5.10
RM 5.20
RM 5.30
RM 5.40
RM 5.50
RM 5.60
RM 5.70
RM 5.80
RM 5.90
RM 6.00
RM 6.10
RM 6.20
RM 6.30
RM 6.40
RM 6.50
RM 6.60
RM 6.70
RM 6.80
RM 6.90
RM 7.00
RM 7.10
RM 7.20
RM 7.30
RM 7.40
RM 7.50
RM 7.60
RM 7.70
RM 7.80
RM 7.90
RM 8.00
RM 8.00
RM 8.10
RM 8.20
RM 8.30
RM 8.40
RM 8.50
RM 8.60
RM 8.70
RM 8.80
RM 8.90
RM 9.00
RM 9.10
RM 9.20
RM 9.30
RM 9.40
RM 9.50
RM 9.60
RM 9.70
RM 9.80
RM 9.90
RM 10.00
RM 10.10
RM 10.20
RM 10.30
RM 10.40
RM 10.50
RM 10.60
RM 10.70
RM 10.80
RM 10.90
RM 11.00
RM 11.10
RM 11.20
RM 11.30
RM 11.40
RM 11.50
RM 11.60
RM 11.70
RM 11.80
RM 11.90
RM 12.00

ntah makan free jek kot...bos blanja ke tak kuar duit sendiri...bleh ke gitu

Mr PenyuBiru said...

smbg lagik..hehe

RM20.00
RM20.90
RM21.00
RM21.90
RM22.00
RM22.90
RM23.00
RM23.90
RM24.00
RM24.90
RM25.00
RM25.90
RM26.00
RM26.90
RM27.00
RM27.90
RM28.00
RM28.90
RM29.00
RM29.90
RM30.00
RM30.90

kat cafe tu mmg mahal skit nasi goreng dia kan. tambah² ade spesel kat blakang.lagi la mahal. kalu ade no phone cafe tu,bleh aku trus call tanya harga.nak pergi cafe tu cam jauh la plak..hehe..

Mr PenyuBiru said...

hmm..
nasi goreng eza RM15.90.
kalu spesel brape lak ek?
tentu la 15.90 ke atas kan?

klu camtu,minima hadiah peraduan ni tidak kurang dari RM159 la. huhu.. berbaloi baloi...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

gigih ni siap search kat google lagik..tapi yang ada cuma nasi goreng eza punya harga jek...tang spesel tu tak jumpa plak..
kalau macam tu sambung teka lagik

RM 19.90

MamaDamia a.k.a Haiza said...

teka lagi RM 16.50

MamaDamia a.k.a Haiza said...

teka lagi RM 7.95,....DISKAUN 50%..MUEHEHE

<< s| tED| >> said...

RM 13.90

hik hik hik
aku belsah jek.. aku dah jampi2 gambo tu.. harga tu keluar.. ha ha ha

atty's said...

19.90 ekekeke..guna talian hayat..
19.50
18.50

Umi_Aliesha said...

15.90 kot tak pun 18.90

neezareef said...

yg beshnya dpt cash tuh..

bismillah...........

aku nk teka jugak..

tekaan aku adalah RM 6.00 hehe

atty's said...

teka lagi ..ekekeke..

17.80, 18.50

Fadhlina Budiman said...

okey okey..nasi goreng tu dalam:
RM 18.50
RM 19.00
RM 19.50
RM 20.00
RM 21.50
RM 22.00
RM 22.50
RM 23.00
RM 23.50
RM 24.00
RM 24.50
RM 25.00* Kalau harga macamni,mcm makan kat William
RM 26.00
RM 26.50
RM 27.00

Hik hik nak lawan penyu biru pulak..Takpun RM 2.00- RM 30.00..kan kan kan

miezrina said...

hai all...

wah wahhhh... meriah korang ni tau...

comel2 belaka jawapannya...

okeh dgn ini... tutup sudah contest ye

pemenang akan di entry seterusnya...

terima kasih atas kesudian anda meluangkan masa jengok2 kat blog usang aku neh yer

keep coming... keep in touch....

dan bakal muncul contest seterusnya... bila bila masa saja yer.... tp bukan lah hari ini... oraitssss

ains said...

pergh... tutup dah..... bedebo tggu jawapan... sapa la yg bertuah... hehehhehehe

neezareef said...

huwarghh..x ley terima hakikattt