Uh!! Follow me?

Friday, July 10, 2009

cuti hari ini

yaaayyyyyy
sewaktu entry ni keluar
aku sudah berada di
KUANTAN
yayyy yayyyyy

ceaaaa confident sungguh, di buatnya auto publish tidak menjadi
naya jer, keh keh keh


ingat entry tagging game
pasal marah2 tu
kah kah kah
yeaaaa
aku kena marah sebab
apply cuti untuk hari ini
keh keh keh

cuti banyak lagi bos
kenapa susah sangat nak bagi saya cuti
why? why? and why?
hermmm
punya la gaduh
dek kerana nak cuti sehari
kah kah kah
ada pulak langau2
yang menghasut di situ
lagi lah aku bengang
adehai

sensitif tau skang ni
saya balik atas urusan keluarga
sungguh
memang urusan keluarga
saya tahu kerja saya
saya tahu level saya
tidak perlu untuk
anda2 semua sibuk nak remind me
i know, i'm working here as a 'kuli'
but
it doesn't mean that
i'm not responsible to my job
just don't teach what should i do
be'coz i know my target in my working life!
once i commit on something
i will forcing myself to deliver
the best, i can do!
boss, u know me better
than others
please understand please

okeh dah jadi lain lak entry kali ni
tapi bila ia adalah
mempersoalkan tentang kerja2 aku
yang tidak sesiapa pun pernah bertanya
bebankah aku memikul kerja ini?
maka akan meletus letus lah
percikan lava gunung berapi
gitu kan
hahahahahhahahha

saya mohon maaf kepada semua
kesian sekian


7 comments:

sweetfiza said...

wah ...marah betul ke na...
apa la boss ni ...
dah cuti ada lg ...biaq pi la kannn....

atty's said...

hah..mencarut sudah na..
selamat balik kampung na.& happy weekend..

syanis said...

hah kau... kuar bi eh.... huhuhuhu

miezrina said...

well... lalalallalalalalala

hari ini bahagia!

neezareef said...

:D

ct rahani said...

sabo k.na.. cuti bykkn so amik la cuti.. apa nk kesahkan.. hiks..

miezrina said...

iya la.... bising tau langau2 neh... shuuushhhh!