Uh!! Follow me?

Monday, July 6, 2009

decoration baru!!


design lama



design baru...


keh keh keh
apa macam new layout aku neh
ada ngam kaaa???

huhuhu

tidak tahu kenapa
jiwa kacau
membuatkan perasaan membuak2
untuk tukar layout baru
buat design background yang baru
make it simple look
dan lebih tenang
ho ho ho

gini baru semangat kan
so
kamu kamu dan kamu
akan di hidangkan dengan
this new look
sampai la aku boring sok sok
ekekkekekekke

oh ya...
dek kerana puas ku godeh
puas pecah otak
mendesign new header
sampai aku dah bosan
aku dah bosan
aku dah bosaaaannnn
haha
terus aku buang itu header ekekekke

:) miezrina

o.k la kan
hik hik hik

itu je lah setakat neh
len kali aku godeh lagi
nampaknya
sudah semakin terer bermain coding
wallah!

7 comments:

neezareef said...

ok na..cung
nak2 nengok muke aniq renung mak metua dia ni..heheheh

atty's said...

aku suka this simple layout na..
simpe but nice..sedap mata memandang.

Rinna said...

Okey laa..tuh.. simple n nice.. :)

syanis said...

lawa lawa... rajin sungguh la hai na menggodek blog...

Lina said...

ok looks nice...lina pun tgh godek2...

miezrina said...

thanks all...

huhuhuhuh.. sama2 la kita go for the simple and cute one! ihihihi

okeh lps ni blh la buat entry yang dah nak basi ekekek

Umi_Aliesha said...

wahh...cun la na...bila la umi nak godek2 nih erk...janji ngan k ty nak bg gambo pun tak bagi2 lg..hihihihihi