Uh!! Follow me?

Friday, July 31, 2009

family portraiture

ewah ewah ewah
amik gambo bukan pandai mana
ada hati nak buh tajuk
family portraiture
wahhhhh
gah betul!

hahahhahaha
x per la kan...
nak upah orang ngambikkan gambo kami
ishhh macam x patut pulak
udah aku ada DSLR sendiri
dan bila pulak nak pandai operate camera tuh
kalo asik kasi orang yang amikkan
ishhhhh
x patut, tahu?

haaaaaaa
ini la dia
nak show off skit
skill terpendam haku
keh keh keh
sila jangan banned saya
jika intro entry yang ini
melampaui kepuasan
menikmati persembahan
yang bakal anda lihat
selepas ini

i'm corry, keh keh keh

ada orang cakap
aniq hensem
akid cute

alamakkkk
macam mana neh?
hensem ni makin dewasa makin hensem
tp cute itu hanya untuk baby saja
habis lah
dewasa nanti akid x di pandang cute
anymore
alamakkkkkkk
herm... x per lah
bagi aku
dedua mereka ini
ada nilainya di dalam hati aku
ada tempatnya
so... aniq hensem
akid pun hensem macam aniq
wakakkakakakak


bersama coach terhebat

"mamirazzi asik follow saya saja.. bosan" kata akid

"oiiitttt, apsal passing laju sangat, offside dah haaa..."

harga saya RM juta juta
pasukan mana berani beli saya
sila berurusan dengan mummy
kah kah kah kah

jangan kagum... ini aksi yang biasa biasa
ada aksi lebih hebat dari ini
tapi x sempat capture
wahahahhahaha

they are my stricker

favorite team

loveeeeeeeeee

kasih ibu bawa ke syurga
tagline x der kena mengena ngan gambar
harap maklum ahahahha

x tahu lah apa motif kangkang macam neh ishh
rosak gambo jer

kangkang yang lebih dasyat
hahahaha

opssss tergolek!

x larat dah nak timang
kendong sudah haha

mummy in action!

13 comments:

neezareef said...

puteh arr akid..mak aih rambut dia btl2 tebal..td igt cam afiq je skali amek ko kalah afiq

neezareef said...

td nyaris2 nk kagum seb baik kata ade lg yg leh dikagumi..wakakkaa

miezrina said...

za ha'ah la za... rmbt akid mmg melampau2 tebal.. ihiksss (tp lps xtvt ni.. kami trim skit rmbt dia tuh... entry slps ini aku storykan)

za... wakakkakakaka... adehai... andai kata aku berpeluang snap gmbr yg lbh hebat tu.... aku buat entry lain weokeyyy

Seti@wan Dirgant@Ra said...

Ibu dan anak sama,... bakalan jadi model iklan nih. keren....

miezrina said...

waduh... anak mungkin bisa... tp ibu... waduhhh gamat seh... industri itu bukankah memerluka model gorgeous, aku? enggak pantas kok hihi.. anyway thanks for the compliment.. hihi

Gieyana said...

x per.lama2 terror ar guna dslr tue..yg penting keep on shooting!hiks

miezrina said...

Ha'ah la giey
Kita tgk hasil 'tangkapan kat melaka lak eh'

Fauzieah said...

untuk amatur seperti mu nih..ku rasa gambo2 itu cantik jekk..boleh digilap lagi tuh..nnt bleh jadik part time photographer..wakakaka..
aku pun minat fotografi nih zaman skolah2 dulu..tp siapa la nak bg aku kemra seketul..hahaha..

siyes..tebal btul rambut akid tu..mesti slalu kena trim tuh..huhu..

sweetfiza said...

ok dah tu na gambar mu itew...
tp perlu di gilap lagi ...lg mantoppp...
anak2 mu dua2 cute & handsome ..putih gebusss....

setuju sangat dengan ketebalan rambut akid tu ...

syanis said...

suka tgk akid ...... yang dier jatuh tergolek... tu cute banget tuh...

syanis said...

hehehhehehe,..... akid nnt beso jadi macho kot... tu pasal kecik kecik cute

miezrina said...

chome... keh keh keh.... jom dslr sama2 ekekekke

fiza.... ha"ah kn gilap lagi

ains... keh keh keh... tgh standby nak amik gambo dia... tetiba dia tergolek... adehai.... comel

Mama-Danish & Sarah said...

ain jer la yg masih duk berangan nak memiliki dslr tu...huhuhu...bila la duit nak jatuh dr langit neh....

suka tgk action2 tu..... pasni tempek banyak2 lagi yerk..