Uh!! Follow me?

Wednesday, July 15, 2009

sabtu lepas di kuantan

hah... sudah ke fasa... tajuk2 x hebat mana
kah kah kah
x per x per...
malas je nak perah otak
nanti bila aku rajin perah otak neh
kuar lagi tajuk2 best
sehinggakan jika ada
student U sedang buat tesis
dan taip kat google search
taraaaaaa...
kuar blog aku lak
keh keh keh
bengang x bengang la kan
adehai

ni nak cerita cuti yang lepas
tidak banyak lebihan ruang dan waktu
pack betul rasanya
jumaat, x tahu la masa di habiskan
dengan aktiviti apa
sedar2 je
eh dah sabtu lah
haaaa begitu
hebat x hebat la kan

so sabtu
memula mak mati mati x mahu balik besut
aku tidak memaksa
ayahanda juga
diam membisu
biarkan mak berkira2 sendiri
keputusan dia keputusan kami juga
sudah petang baru la mak cakap
mahu balik
tengok keadaan
jika masih PANAS PANAS PANAS
dia LARI lagi lah
kami o.k je
then before bertolak
aku decide nak bawa mak jalan2
kat teluk cempedak dulu

itu je lah
aktiviti kekeluargaan yang sempat
masa kat kuantan nun
jadi lah kan
dari x ado yer










bonda tersayang
muahhhhssss

sedap aaaa ayam spicy Mcd tuh
pedas gilerrrr!!!
berasap!
ish ish ish
macam x puas lak aku makan
ahahahhaa

11 comments:

Mr PenyuBiru said...

gambor last tu membuatkan aku nak pergi mcD lak lunch nnt.hehe

ains said...

alahai ciut nyer tgk si "ipin" berjalan jalan...

neezareef said...

mcm dah beso sgt je si akid..kemain bebas dia jln sndiri ya

sweetfiza said...

kemain lg tgk akid jln ...
dengan penuh bergaya gitu ...

x tumbuh rambut lg yer kt pale aniq tu ..
nampak lg berlubang tu ...

ct rahani said...

lama x nampak gambo akid.. makin tembam lak.. suker je nengok gambo dia berjalan2 tuh..

miezrina said...

ohooo... sama niat kita ye mr penyu... jom la samo2.... keh keh keh


ains... ipin tu makin ligat

za.... kan main skang weh... kalo ke tesco... harap la dia nak duk dlm troli... jenuhhhh... aniq lekat duk dlm troli... sampai hari ni... x mo dia jln sndr... hihihi

fiza.... itu la... lincah betul...
aduii berlobang!... sabo jerk keh keh keh... ha'ah x tumbuh rmbt betul2 lg... nmpk mcm nak kuar dah... ada la babyhair halus2 kuar... tp x melitup lg tu...

vender... ha'ah ek... gambo akid mmg jarang masuk blog... ihikssss... nmpk membolat tp berat x naik.. x tau psl pe lah

Hot Mummy said...

ayam kfc yang baru tu mmg sodap...hot n spicy...dh 2x gi kfc dlm seminggu gara2 ayam tu.
sonoknyer bebudak tu kan klau dpt memain kt taman...

miezrina said...

hot mummy... bukannnn kfc yang,
itu McD.... lagi pedas berasap dari kfc punya... daku x suka kfc punya sbb rasa dia sikit2 ke arah kari... hihihi

neezareef said...

myra pn suke dok dlm troli...tp tgn menggapai jugak ler...

afiq xley duk dlm stroller ke mau dia diri dlm tu

Umi_Aliesha said...

Na..tudung purple..baju pink tu sapa?

best kan layan anak2 main kat taman...

miezrina said...

hahahha... sama sikapnya myra dan aniq... mmg padan.. hahaha



kak umi ~ itu akak ipoku... sudah cantik kurus mulus dia... spt budak tingkatan 3.. jeles tul!