Uh!! Follow me?

Wednesday, July 29, 2009

cerita mekap x penah habis.. _update_

aduhhhhhhhhhhhh
aku tau korang bosan...
asik2 nak taruk gambar
perasan mcm pandai sangat mekap aku neh

aku sendiri pun dah bosan sebenarnya
tapi udah pe'el buruk aku
usai mekap je
terus snap
ish ish ish
x penat ke menayang muka
depan kamera fon tuh
ntah2 kalo kamera fon tu blh nyembang
dia mesti cakap
"apa la tuan aku neh... macam lawa nau asik nak suruh aku snap gambo dia ish ish ish"
kahkahkahkahakahkaha

begitu la
sedikit celoteh letih
hahhahahaha

tapi ada aku kisah
aku nakkkk jugak tempek kah kah kah
layaaaaaaannnnnnn

kali ini...
aku try lebih berani sket
pakai eyeliner kaler dark purple/maroon
hahahhahaha
sib baik ok
x macam gundik di raja
(ceh nak taruk jugak 'di raja')
hahahhahahahha

hermmm...
itu bibir juga
guna liner yg sama
ater liner itu adalah utk lip & eye
maka makin teghanggg lah
bibir munggil itew
sila muntah darah... daku x murihhh punya lah

ihikssss

ohhhh
ini menjawab soalan
seribu orang blogger
yang bertanyakan
brand mekap
yang aku gunakan di episod sebelum ini

taraaaaaaa
ntah ada brand ke idak
aku belasah sajooo
ini mata x kisah
taram apa pun
dia tidak marah
tidak sensitif

bibir kalu...... jangannnn memandai eh
mahu 'crack' lagi... cuba la taram tengok!
hahhahahhaha

ohhh ini pula

mascara silkygirl
yang best macam hari2 nak pakai tebal2
enampuluh kali tempek pun
x kisah... best!
murah pun murahhhhhh ihiksss

**********************************************************

tumpang-tumpang
entry wokeh
ini pagi tadi punya mekap...

kan main online
bertutorial dengan sifu neeza
kehkehkeh
tru ym je dia ajo aku
blend kaler hijauuuuu
hahahhahahah
hebat betul dia tu

maka dengan rasminya...
sekarang aku hentikan tabiat tempek gambo mata neh
ater malu sungguh si sifu pun
tidak gaduh nak menempek..
anak sifu pulak hoverrr!


wakakkakakakakakk




amacammmmm sifu
menjadi idak...?

tp blend pakai brush aku tuh
jadi bercampur baur habis
terus kaler lite blue pun jd hijau sekali
hahahhahahaha

saya kena lebih belajar
hahahhaha

8 comments:

neezareef said...

na ni bkn mekap tadi kan

miezrina said...

ha'ah x dan nak masukkan

jap g aku edit... hijauuuuuuuuuuuuuuu

ains said...

cun cun cun.... warna mata... sama dengan warna baju ain arini.. purple... hehehehhehehe

atty's said...

make up kan aku arh lepas nie

miezrina said...

ains.... huhuhuh... itu simalam punya

ini hari nunnn ada tambah kat bawah

hijauuuuu



atty .... alalalallalalla jgn la wat malu na kak ty.... adehhh... blm pandai mekapkan org lah

ains said...

wah.... cun weh cun... apa kata na ngn neeza wat video... kehkehkeh.....ate nak ym guna camera... pc ku x da kamera... hehehehhehehe

neezareef said...

wah na...siyes lawo wpn thru ym sajok...

ain mane ade video ktorang ym biasa je la

miezrina said...

za keh keh keh

td tetiba ym ngok
x dan aku nak bljr elok2 ngan ko

thanks... jd sifu ku

dah 2 hari dah hahahhaha