Uh!! Follow me?

Thursday, July 23, 2009

santai pagi

rutin harian
8.30 - 9.30 pagi
atau mungkin sampai pukul 10.00 pagi
kiranya sebelum aku pergi kerja
rutin nya
mesti menonton cartoon
dengan anak2
sekarang makin seronok menonton
sebab akid pun dah tekun pandai
tengok tv gak

tuuuu
sampai dongak hilang terus leher si akid ekekke

seme citer yang aniq tengok
akid pun ikut tengok
tapi nak mami dia join jugak lah
kalo mami dia hilang je dari pandangan
kedek2 la dia ngekor
cari aku
nak mekap pun susah tauuu

tengok jim jam and sunny
upernya

pelik tengok abang dia ngomel
pot pet ikut si sunny menyanyi
dia x leh sebut dengan jelas lagi kan
bila la nak bercakap ini budak kecik
adehhhh

dah melencong dah

tapi aniq menten
teguh lagi x berganjak

ohhh za, akid pun pantang tengok iklan digi
beruang joget hindustan tu lah
yang ko ngan myra
ikut menari suka sangat tengok tuh
hihihihih
kalo dia dengar je iklan tu kuar
sanggup tu lupakan menda lain
terpacak depan tv
dan lately
lagi meriah
siap ikut joget
pandai tu buat gaya tangan
adeiiiii ikut sapa la tu eh
hahhahahahahha

nanti lah
jika ada peluang
aku rakam tempek kat blog

p/s: keadaan rumah yang seperti tongkang pecah
ke kapal karam tu ke
biasa la yer
faham faham je lah
keh keh keh

17 comments:

ains said...

hehehhehe syiiok betui la na.. kul 8.30 atau 9.30 x g opis g.... hehheheheheh dtg ain kul 8 dah terpacak katy opis

ains said...

hehheheheh..... geram tgk 2 beradik yang berbaju sedondon... hehehhehehee

achik mama oja said...

wahhh... comei.. sama la ngan oja.. lani asyik suruh pasang cd tnformes katun... sama la ngan baba dia dok tercakong kt dpn tv..

asal smpai nak tgk berita pun x bole!

~~ciklinn~~ said...

tersenget2 pale ha tgok tb.. hehehhe

aduyaii tu kemaslah tu..tak tgok umah linn lagikk..lagi sasattt woo

miezrina said...

ains.. itu lah yg syiok keje sini... tp yg x syiok... kdg kn kaber lmbt... kul 9 mlm br sampai umah keh keh keh... give n take la kan
na suka la derang pakai bj sedondon.. beli jugok wlaaupun kdg skid x leh pakai pun... besar sgt keh keh keh

achik... ahahahha... iya iya... kisah cd tu... tau tau... keh keh keh... sekepala babanya tu yg x tahan adehai.... baien riso je aniq mempengaruhi Oja.. mengamuk nak robot dlm lemari kah kah kah

lin... ha'ah senget benget teleng2 dah... adehai...

ihikssss... biasa la dah sumer hero kan... berkecai la umahnya hah ekekekke

Umi_Aliesha said...

bestnya kluar umah lewat...jd akak..5.45pg dh bgn..6.30dh kluar umah..balik..sama jer mcm na plak tuh...huhuhuhuhuhu...

miezrina said...

oh ye ke kak... aduyaiiiii..

ye lah kl jem ek... time spent kat dlm kete tu lbh lama dr time lunch kengkdg kan...

neezareef said...

aniq n akid pn suke jim jam dan sunny..
cam myra dia ckp jim jam tu afiq sunny tu dia..sama kan diorg..kekeke

afiq x bebel2 tp bila myra bgn joget dia pn joget sama naik dua2 tu kuat joget

miezrina said...

ha'ah suka za... kalo psg tv awal sgt kan..

sibuk tny jim jam dah abis ker? adeh


ohooooo ye lah.... adik ngikut je akaknya buat apa kan...

sama akid lah...

Anie said...

LEWATNYER NAK MASUK OFFICE...
BEST LAH...

SUNGGUH MENGHAYATI DORANG TGK TV

miezrina said...

ada pro cont dia gak anie...

ha'ah gitu la khusyuk ihiksss

Umi_Aliesha said...

na...mmg lama kat opis/jln dr dok umah...huhuhuhuhuhu..

neezareef said...

myra mmg addict ngn jim jam nih na...dia mmg pg2 'breakfast' katun bak mak aku kata

miezrina said...

kak umi... ho ho ho.... ha'ah paham paham... dulu housemate na keje maybank kl... uihhhaiiiii sampai umah kul 11 mlm... esok pg na bgn dia dah x der.... adoiiii... x sanggup...


za.... ihiksss.... aniq ketagih hagemaru ko... hahhahahaha

jgn pangai jd hagemaru udah...

skang dah pandai... cakap...'poyo lah hagemaru neh'

kahkahkahkah... guling2 aku gelakkan dia... adehai

syanis said...
This comment has been removed by the author.
ains said...

hehhehe na... x kisah la besau ker kecik eh... jadi sedondon... hikhikhyik.. tapi mmg cumil.. jeles jer

neezareef said...

hagemaru lak..myra klu hagemaru dia ckp katun ninja..wakakakak

rambut akid pn tebal cam afiq arr