Uh!! Follow me?

Thursday, June 11, 2009

koleksi gambo di kampung halaman

ecehhh
tajuk cam hebat sangat yer
wakakakakka

ni saja la
secara rawak rambang
aku taruk gambo2
masa di kampung
nak explain pun terasa malas
aduiii lemau tul

situasi 1
di dalam bilik adik aku
almaklumlah keluarga dah besar...
rakyat jelata dah melebihi jumlah bilik tumpangan
so kami lebih kurang cam merempat la jugak kan
sikit beg baju ada kat bilik adik
barang2 mekap kat bilik sendiri
tido bergelimpangan di hall kedua
wakakakkaka
best!










dah pandai kiss orang neh
budak kecik neh hihi

beriya dongak tengok kamera
pantang angkat kamera haa skang ni
- kesian dia tengah demam skang ni
cecepat sembuh ye kid
x syok aaa
melepek je x aktif ishhh


saja la testing aperture shutter bagai
ater tetiba di jemput menjadi photographer x pro
utk majlis wedding sepupu aku tu kan

hasil gambar wedding sepupu aku



hasil x seberapa lah
kata amature


situasi 2
jadual di kampung memang pack giler
sampai hari ahad
x berkesempatan lagi nak bawa budak2 berjalan
so aku kesian mereka2 ni
aku decide bawa derang
main2 kat taman permainan
tepi pantai air tawar
nak mandi pantai mak aku x bagi
so main taman je lah anak2

abe & darwish

abang no 2/ ngah

kak ipo no 2 + yang sulung

anak sedara tiri (ada ke istilah tu) + anak2 along

anak buah + aniq

abe & akid

adik + kak ipo no 2

abg long + azim






ini plak
hari isnin
sedara abe kawin

cantik kan pengantin perempuannya

haaaaaaaaaaaaaa akhirnya
ada pun gambo aku
ekekekekkeke

bersama sebahagian famili abe

12 comments:

Gieyana said...

salam..x per..keep on shooting..lama2 ok!hehehe..

ains said...

huhuhu... pelan pelan na.. mana tau jd amatur bertauliah nnt... leh buka kedai... ekekekkekeke

ains said...

yer la... lawo pengantin pumpuan yg berbaju merah itu... ayu jer

miezrina said...

salam gieyana... ihikss... minta tunjuk ajar ekekke

ains.. pelan2 la neh.. + pemalas sama... tu yg x baper nak xpert kahkahkah... lawa kan... tp syg... sombong nau ekekkekekek

Hot Mummy said...

lama2 nnti amatur ler tu...sah2 photographer profesional tutup kedai..

Mr PenyuBiru said...

meriahnye! hehe..

gambor pengantin lentok kat atas pelamin yg tak tahan tu. cam sedih pengantin lelaki tak sampai jer.hehe

ღ lie _nurulz ღ said...

wah..lama2 leh jadi photographer bertauliah ni..
org pun dah jemput jadi camerawomn..

cantik pengantin perempuan tu..

ღ lie _nurulz ღ said...
This comment has been removed by the author.
~~ciklinn~~ said...

sgtt meriahhkan kumpol ramai2 kat kg tu..... cantikknyr perantin dgn baju merahh menyala tu

Jiey^Mien said...

wah Na.. bestnya.. nnt birthday ian takyah la hire photographer.. jiey amik na je la.. =)

atty's said...

pengantin baju merah..cantek..

miezrina said...

hot mummy... alahai... idak la sampai yg pro ttp kedai... setakat yg pro terasa tercabar je cukup lah.. wahhh nak jugak wakakkakaka

mr penyu.. ha'ah itu mmg kes tggu pengantin lelaki lama sgt... x sampai2...

nurul...insya'allah... berkat doa mak yong ekekekke

ciklin... ha'ah... meriah amat... pecah peti suara neneknya... jerit kat cucu2 ekekek

jiey... alamak... jgn aa jiey... malu i.. ekekke

kak ty... lawa sgt kak ty... gitu lah rupa dia tgk live pun... sempurna...