Uh!! Follow me?

Wednesday, June 17, 2009

kegilaan terhadap blackberry

weeehhuuuuu

okay bila abe hadiahkan storm
aku patutnya terus duk diam
dan pakai lah storm sampai lebam
adeiiii
tapi sungguh annoying
bila aku bukan lagi peng'sms' tegar
aku terpaksa kuruskan ibu jari
walhal badan pun x kurus2

penjualan curve lama ku
kpd driver boss
di kesali sampai ke puncak
menjadikan
alasan lebih teguh utk aku
duk dendiam
dan godehlah storm sampai lebam
huhuhuhu siksa batin

lagi pulak line 3G kat area rumah
hampeh macam tapir
tahap x mandi
aduiiiiiiiiiiiiiiii
siksa siksa siksa
tapi hati masih pekat likat
gila terhadap blackberry
aku cinta padamu blackberry
huhuhuhu

dan hari ini
berjangkit
gila tu kat boss
di gegar seluruh alam semesta
di keluarkan kenyataan
utk order blackberry bold
secara berkumpulan
yea
blackberry secara pukal
huhuhuhu

sebanyak 5 biji di order pada hari ini
blackberry bold 9000
maka rasminya
kami pada hari ini
warga sigma
memakai blackberry bold 9000
wahhhh indah indah


makin gila la pada blackberry
makin angau la pada dunia blackberry
hahahahhaha
alhamdulillah

updated:

gambar2 semasa proses pembelian

boss aku ngan amoi kedai
tengah setting
3 biji Bold lagi

ini yang sudah siap
tunggu grab je lah kan
kotak aku yang kat atas tu
kalo tgk kat kotak aku
ada label X1 (dlm gmbr x nmpk sgt)
supaya tidak tertukar ngan kotak2 lain
kenapa depa guna label X1 tu
sebabnya
hermmm ingat lagi sony xperia X1 aku
iyaaaa
aku merupakan orang pertama yang amik X1 tu dari kedai dia
baruuuuu je sampai terus aku grab
hahahaha
sampai skang la dia ingat
skang abang boss aku yang pakai

ini antara model2 terbaru
yang aku letak arrow tu
N97
model nokia tebaru
lebih kurang htc teponnya
canggih la
tapi
'aku phobia touch screen'
wakakakakakkaka

8 comments:

atty's said...

na..adeh..sungguh mengancam kalbu ku ah na..

ko kasi lew aku diah na..

neezareef said...

na...bg aku adiah komentor tercorot blekberi ehkk..

miezrina said...

mengancam la....... ihikssss

wahahhaha... diah blackberry...... wahahahahha

ains said...

hahhahahhah ain beli la 14x bayau... kahkiahkahkah

miezrina said...

WAHAHAHAHHAHA.... MANA BLEY WAHAHHAHA

neezareef said...

na laki aku skng pkai touch skrin...

miezrina said...

tau.... xpress muzik... x leceh ker dia touch2...

eeeiiii aku tidak gemorrrr

jenis kurang sabar agaknya

neezareef said...

mula2 aku pn x sabo..

bila jari aku dah mula soft main touch2 tetiba bila nk tekan hp sndiri..cam x ley nk keraskan jr lak..huhu