Uh!! Follow me?

Friday, June 19, 2009

berbuka puasa semalam

hihihi...
lately cerita2 yang di update
adalah cerita terkini je
padahal dlm folder ada macam 4 5 entry
yang dah basi dan ada yg dah nak naik kulat
wakakakkakakakkaa

x per x per...
tunggu mood mari ye...
nanti akan ku upkan entry tersebut
haha

sambung citer berbuka semalam
hermmmm
petang semalam
aku call abe, cakap
aku: "na x daya sangatttt dah nih..."
abe: "oloh... macam budak kecik"
aku: "ohooooo... lain tau puasa bukan bulan ramadan"
abe:"iyo lah"
aku:"kul 7 baru na balik yer... abe siap2 anak2... nnt na tunggu kat bawah je... terus g makan la... x leh balik sekarang... laparrrrr!"
abe: "o.k, jangan lewat sangat kuar opis tu... takut x dan ngan berbuka.."
aku: "iya iya... kul 7 ngam2 na kuar"

hohohohohoho
betul weh...
tepat pukul 7
aku kuar
nak tunjuk bukti pun x leh...
sebab opis ku x pakai punch card kan

so
sampai je kat parking umah
tengok abe dah siap lenggang kangkung
kat bawah
ho ho....
dia layan aniq main kat bawah upernya
hihihihi
so terus la berdesup kami ke 'Kedai Kopi"


hahhaha kelako muka abe...
aku ckp
"cuba wat muka leklok skit kalo org amik gambo"
then dia balas...
"nak tayang kat blog la tu
x per.... takat abe ni... kalo taruk gambo paling macho pun x dak orang nak"
wakakakkakak lawak tul abe
elehhhh skang bukan kira macho ke hapa kan
ada je kejadian di luar
jangkaan kan

muka x siap
hahaha lapoooo

anak anak
makan cream soup sajo

aku punya rib eye steak

abe punya chicken chop "champanion"

fires... dah nak abis br reti nak snap
ralit mkn rib eye
wakkakakaka

abis daaahhhh
sedappppppp

.

ni nak balik dah
tetiba nampak deco dia yg indah
ada kayu derang bentukkan jadi anak beranak zirafah
wahhhhh
beriya suh aniq posing
ihihihi

oittt mata tgk la kamera!

kali kedua snap
pun x tengok

kali ke tiga
hahahhaha
dia dah malas layan
wakakkakaka

ini percubaan letak akid
tapi tidak berjaya
dia duk kejar daddy dia je
member dah mengantuk
mak pak x sedo diri
nak balik ke hapa kan
ekekekekkekek

7 comments:

atty's said...

adalah sgt kelakau le na..gambo abe mu..
ehehehheehe

neezareef said...

wah2..kemain ko bukak pose besar2an gamaknye...

ko ni asek nk wat aku guling2 jek

nk jugak suh aniq pose kt kuarga giraffe tu tp x bejaya

miezrina said...

kak ty... wakakakkaka itu lah abe... memang menghiburkan ihhihihi

itu la za.... penangan lapo banget... terus demanding ekekkee

hahaha beriya za nak dia posing situ...

aku nak posing sendiri kang.... pelik pulak org nengok ekekekekke

ains said...

na... wah nmpk sedap.......... ain yg x posa pun terliur ni

miezrina said...

sedap ain.... mai sini la... na banjer meh meh

neezareef said...

tghari2 begini layan gambo steak2 nih ..huhu

miezrina said...

hahhaha... layannnnnn