Uh!! Follow me?

Wednesday, June 3, 2009

hadiah

kali ni dapat hadiah best2
banyak lak tu
hihihi
mungkin buat majlis
tepat pada waktunya
time orang gaji kan
hahahhaha

alhamdulillah rezeki anak2
nampaknya kena tambah
box mainan lagi lah
sebab dah membuak2 box lama tu

acara membuka hadiah
sangat sempoi
maminya yang buka
aniq melepek je menunggu
hihihi
akid lak dah lena di ulit intan
eh bukan... di ulit cik su
huhuhu

abaikan 'sanggul' minang yang hebat itu
hahahhaa
ater baru lepas bersiram kehkehkeh

sebahagian daripada hadiahnya
ada bantal 4 biji, sipor, jam dinding, tabung 3 biji,
mainan macam2, set of stationery,
lorry ride, RC car 2 biji, transformer kasut dan truck
baju 4 pasang, towel, patung upin ipin
tricycle dan bicycle

beberapa hadiah tidak nampak dalam gambar di atas
cukuplah sekadar daku saja yang tahu
siapa yang bagi
terima kasih semua

ada yang bagi duit jugak
total RM330
alhamdulillah rezeki anak2


oh ya...
ini cap, wisel + mask
utk di edar kepada anak2 kecil
semasa acara pemotongan kek
tapi daku lupa nak edarkan

frust menonggeng
huwaaaaaaaaarrrggghhh

jika ada antara korang2
yang nak buat majlis hari jadi
boleh la dapatkan menda alah ni dari aku
ada 15 pcs
aku nak bagi free je
korang just bagi duit post
atau kalo korang nak collect
by hand
sila datang ke rumah ku
orait....
pe pe hal email me
itina_02@yahoo.com

daaa~

11 comments:

neezareef said...

KO NI WAT LAWAK LA NA
TU LER SEMUA KO NK HANDLE MMG LA ADE TELUPA...

BYK HADIAH BEBUDAK NIH MURAH REZEKI BTL..DUIT PN BYK HA...

miezrina said...

huhuhu... sapa lagi aku nak harapkan za.... adik dah menjadi pengasuh tegar hari tu
kakak ipo.. asst. chef
haaa sapo laei.. ekekekkeke

ko nak dak??? aku postkan kat ko...

Jiey^Mien said...

Hahhaa.. siap bleh lupa tuh.. Itu la.. tuan rumah terlampau busy..

P/s - Lawa la sanggul minang tuh? wat kat saloon mn? :P

miezrina said...

wakakkakakak jiey... wahahahahha... nak tempah sanggul gitu ker? meh sini... free je na buatkan

wakakakkakakakak adehai... lawak

sweetfiza said...

busy bebnor mak pengantin ni yerk ...
hehehehe...
sampai lupa gitu...
tp bnyk tul hadiah yerk ...
rezeki anak2 ...

atty's said...

memula aku nak gelak..tgk na..ehehhehe..wakakakkkaa..

murah rejeki upin ipin nieh..
untie kasi diah murah je..huhuuhh..

ains said...

wah... penuh ha umah na.... ngn adiah adiah....

ains said...

x menang tangan la si aniq ngn akid main.... huhuhu

Mr PenyuBiru said...

banyaknye hadiah. jeles..jeless..walaupun hadiah tu tuk berbudak.hehe.

aku dah tengok dah gambar² skitar sambutan besday tu, tapi ku komen kat sini je la yer.

err..habuan tu kalu bagi cap, wisel + mask pun ok gak.

Mr PenyuBiru said...

adeh! camne ku boleh komen mintak cap,wisel + mask plak ni? adeh! malunye.hehe

Anie said...

murah rezeki bebudak...banyak hadiah..


na..qiesha tanya naper tak der kek...keh...keh....