Uh!! Follow me?

Sunday, June 21, 2009

contest aksi menarik

CONTEST AKSI MENARIK KETIKA ANAK TIDO

huhuhuuh
menarik menarik
jenjalan blog neeza
sekali tgk dia masuk contest ni
kebetulan aku ada satu gambo
yang aku rasa
nak abadikan di blog sendiri
terus terjah blog mama uzma
penganjur contest la kan
saya nak join!
ihikkksss

jom tengok syarat2 nya


contest ni bermula pd 8 June-28 June 2009
contest ni akan di tutup pukul 8pm on 28 June 2009
keputusan akn diumumkn pd 6 Julai 2009
ada dua katogeri ye.....
1. umur anak dari 2 bulan hingga1 tahun
2. umur anak dari 1 tahun ke 3 tahun
lelaki dan perempuan sama
JADI MARI2 SEMUA MEMERIAHKAN CONTEST INI
setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma serta upload CONTEST AKSI MENARIK
as a banner di blog anda.


2. Buat entry khas ngan tajuk contest aksi menarik& upload gmbr anak anda. Sertakn perkara2 berikut:
Nama penuh anak
Umur anak (mengikut katogeri)
ceritakan kenapa gambar itu dipilih
dan slogannya skali

PERINGATAN
: Pastikan hanya satu gambar sahaja tuk satu penyertaan,jika anda mempunyai anak lebih dari seorang boleh letak lebih maknanya kalau anak 2 org jadi 2 gambar dan seterus...dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 anak skaligus..)

3.Dalam entri itu pastikan anda gitau dan link ke Mama_Uzma
Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini,untuk rujukan.


4. Pemenang akan dipilih berdasarkn gambar yg menarik yang akan di adili oleh juri luar..yang x ada kaitan langsung ngan blogger2

5. Hadiah utk pemenang adalah SHOWER MOUSE ANGEL INNOCENT &hadiah untuk si kecil juga disediakan.....
hadiah juga akan di tambah jika contest ini mendapat sambutan

jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini...

okeh
itulah dia syarat2
so korang join la jugak yer


gambar yang aku nak taruk ialah

hihihiih..
buat2 x nampak abe yg syeksyi hitam manis
kalo edit x real la pulak kan
so belasah la
ekekekkekek

nama anak
1. Aniq Naufal 3 tahun
2. Akid Nifail 1 tahun
3. Osmi ehhhh ni laki den lah ekekekkeke

kategori nya 1 - 3 tahun

kenapa gambar ini di pilih
inilah gambar kenangan paling indah
yang pernah aku capture
paling lawak yang ini
paling cute yang ini
paling kesian pun yang ini
mami busy main masak2
anak2 terbengkalai gitu kan
wakakakakakka

slogan
landing time! zam zam al-lakazam

sekian
selesai... sonang ajo... ekekekke

14 comments:

atty's said...

na memula aku nak gelak..wahahahhahhahaa

neezareef said...

ekekekekekekeke...

aku x sound lg aku dah gelak siang2 wehh..

cute je 3banak beradu..

elok berantai2 betiga ha...

aku x abis guling lg

sweetfiza said...

nak tumpang gelak gak ....
hahahahha.....

Anie said...

weeehh...haai...3beranak lena diulik mimpi..keh...keh...

Mr PenyuBiru said...

adeh! yg tak pakai baju tu anak gak ke? hehe.. terlebih syarat tu.hehe

miezrina said...

wakakakakkakakakkaka.... korang golakkan laki aku eh... wakakkakakaka

itu la mami derang bz wat lauk pauk pengantin... anak2 eh bosan... landing! wakakakakakka

Jiey^Mien said...

hahhahaha..
comey tido atas bontot daddy!
:P
Gud luck!

ains said...

hahhahahhaa mmg lawak.... paling best si aniq.... baik punyer landing kehkehkeh

ains said...

owh lupa... gud luck tuk na... abe na aniq n akid..... eh termasuk abe sekali ker... kehkehkeh

miezrina said...

jiey hihihi... khayal bau tu aniq rasanya... itu yg pengsan terus wakakakakka

ains... ihiksss.... tq

neezareef said...

aku masih nk guling2 lg bila bkak blog ko nih

Hot Mummy said...

mmg kesian tgk 3 beranak tu tido bergelimpangan...plg syok si aniq tido..buatnye si daddy kuarkan bom mau terkejut beruk aniq...

miezrina said...

whahahahha za za,.... x abis lagi golak eh za.... ihihihi


hotmummy... itu la dia..... adehai...

neezareef said...

yg penting aksi gerek