Uh!! Follow me?

Monday, August 17, 2009

redeem voucher cash

bila ntah eh
last berkunjung ke body shop
time aku beli lip scrub tu
bulan may gaknya eh
hohoho lupaaa ekekke
masa tu aku entitle utk
dpt cash RM35
tp x der masa tul nak g redeem
hati menggeletis
nak torai compact powder dia tu
kan main lawo bekas dia
ishhh


then minggu lepas baru berkesempatan
ke body shop
maka dapat la beli compact tu ngan rege murah amat
mana x nya
RM75 tu weeeeiii
tapi redeem RM35 maka
kena tambah RM40 sajork
suka betulllll




cun heh... ekekkeke


amik kaler 04
tu paling dekat ngan warna kulit aku neh
tapi pakai tu
x flawless mcm maybelline
nmpk agak berkilat sket lah kulit muka
bedak ni kan
ala2 cream skit
bila dah sapu kat muka
baru la dia bertukar jd debu
tapi senang rata la
tidak la bertampok2 kat pipi

suka juga
cuma special ocassion kot baru tempek
huhuhu

6 comments:

syanis said...

luar dalam leh buat cermin...

sweetfiza said...

cantik sungguh bekasnya itu ...
adakah secantik tuannya ....huhuhu....
berseri2 la muka mu itu yer pas pakai compact powder ni ...

neezareef said...

bestnya..cantik siottt...harga pn not bad la ek...isk isk...

miezrina said...

ain.... ha'ah... abe kata layak utk na... layakkk sgt2 wakakakka

fiza... ho ho ho... agak2 ko.. ada secantik bekas ke si pemakai ini ekekekke


za... ha'ahhhh cantekkk bangatttt...

Cath J said...

Best nyer .... aku pun nak visit bodyshop soon....

Visiting your blog yer... ^_^

miezrina said...

visit visit