Uh!! Follow me?

Wednesday, August 12, 2009

genting 1

bersiap sedia semua....
tittle pun genting 1
sure akan ada sampai genting 16 nnt
maka semua, bersediaaaaaa

ekekekkekekekkek

aku ada banyak gambo ni
perlu ke buh semuanya
hermmm
kita tengok lah nanti mcm mana eh

aku sekeluarga pada hari tersebut
amat amat lah rasa bersalah kat bos
hahhahahaha

kami janji akan sampai puncak
kul 10 pagi
alih2 gedebuk gedebak
biasalah ada anak kecil ni kan
bukannya boleh siap2 terus keluar
kejap itu ini bagai kan
haaaa ko kul 10 lbh baru kuar umah
kah kah kah

agak banyak juga kenderaan
naik pada hari tersebut
tapi alhamdulillah
kami terus ke parking lot area belakang
theme park tu kan
so.... terus la dapat parking baikkk punyo lah
bergegas cari bos n famili
yang dah lama lepak2
tunggu kami kat marrybrown ekekkeke
"sorry sangat2 boss!"

anak2 bos dah keboringan
aduh kesiannnn
sorry eh

tanpa lengah masa
aku terus cari abang aku lah
ateerr sepupu aku duk kejong
bungkang x sedo2 hahah


then udah abang aku ngan kawan dia datang tu
terus la dia belikan tiket
alhamdulillah dapat staff price la kan
sehinggakan tidak terasa
rugi kalo ko x naik apa2 ride sekalipun
ater murahnya lah hai
ekekekkeke

korang tengok lah
harga tiket dewasa
kat pamplet tu kan
amik yang peak tu
and bezakan ngan tiket yang di beli
yang dewasa bahagi lah ngan 4 org
haaaaa jadi berapa hengget
mahunya x murah
ekekkekekekek


kami pun tanpa lengah terus beratur
amik band seme
maka berkejar2an lah anak2 bos
si myra ngan mi'kael tu
mereka gila naik swing


uhaaiiiii aku tengok dari bawah pun pening
aduhhhhhh


ini mereka naik ntah kali ke berapa x tahu lah

memuda dulu boleh la
bila dah tua ni
layan anak2 main kuda kepang
boleh lah ekekkekeke
kami layan naik ni je lah

yang penting
anak suka... mak pun x pening
wakakakakakka

boss and wife





Myra Audilicious

ni pose memek muka yang paling mahal weh
mummy dia sendiri pun x berpeluang
nak snap gambo muka ni
ekekekkekeke
comel gila

***********************************
ohhhhh masa balik umah tu
muka akid sunburn teruk gak
memang la angin sepoi2 sejuk
tengah hari tu
tapi kan
panas terik tidak boleh blah punya
x tahan betul
itu yang si akid sampai dapat sunburn

ini audi aku x tahu lah
lupa lak nak tanya
ada sunburn ke idak
ishhhh kesian
mesti perit muka dia kan
****************************************

punya ramai badut kat situ
hhuhuhuhuhu
si aniq yang penakut tu
tetiba je jadi x kisah badut duk lalu lalang
ekekekekke


tambah pulak
boleh mintak belon sampai 46 kali
ekekekkekekekke

bila si audi dah nyenyak tido
bermula la xpdc kami
kak mimi ngan myra
dah hilang ntah ke mana2 dah
aku ngan aniq n mi'kael
ke area anak2 lah
aterrr bebudak ini bukan boleh
naik semua ride kan

ohoooo aniq suka betul naik neh
ini yang paling adventure bagi dia lah


x habis2 cakap
hebat hebat
ekekekkeke

dan ini naik utk kali kedua

haaaa tinggi tuh

dak kecik neh
kan main ke hulu ke hilir x ingat donia dah
ekekekkeke

ni masa abe n myra
tgh beratur nak naik cyclone
itu je la satu2 ride yang abe naik
selebihnya
dia menjadi 'katil' utk akid
sementara mummy akid
ronggeng!!! ekekekke


ok lah
tenet dah nak kojol pulak dah
x lepas2 dah gambo lain
nanti aku taruk entry gambo2 sajalah okek!

39 comments:

syanis said...

memang berbaloi...... suka tgk akid... berkerut kerut dahi la hai

syanis said...

bnyak juga episod genting ni... x pa x pa... ku tggu

miezrina said...

dia kerut2 sbb panas tu... pedih mata ekekekke



wakakakkak tungguuuuuu

Zura said...

teringin nk g genting tp bile plan je asyiklah xjd...tensen je..

sweetfiza said...

berani gak aniq naik tinggi2 tu yer ...
nak tunggu sampai genting 16 ni ...
huhhuhu....

miezrina said...

zura.... hhohoho sama lah... manjang x jd... dia kn last minute baru ok

fiza.... ha'ah... riso juga memula tuh... sib baik dia suka..

neezareef said...

wah mocong camera bos ko lg pjg..

weh..brani aniq naik tu..cayalah..cam tu la hero myra..heehhehe

miezrina said...

ha'ah za.... aku neh... nak beli flash brand canon pun pk 6 juta... dia beli moncong tuh mcm beli jambu asamboi jerk... adehhhhh


hehhee aku pun x sangka weh... maybe sbb ada kwn kan... anak bos tu...

atty's said...

bila tgk..mcm nak pegi je..

miezrina said...

jommm Kk ty.... na nak naik superhero ride tu je

rugi btl x naik hr tuh ishhhh

Anonymous said...

pharmacokinetics of diazepam buy diazepam online cheap - 2mg diazepam glass wine

Anonymous said...

buy xanax xanax bars anxiety - buy xanax topix

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax online no prescription overnight - xanax side effects yahoo answers

Anonymous said...

buy diazepam online diazepam buy online usa - is diazepam generic for valium

Anonymous said...

diazepam without prescription cost valium 2mg - online pharmacy no prescription needed valium

Anonymous said...

buy diazepam online buy diazepam online from india - diazepam dosage public speaking

Anonymous said...

ativan mg is lorazepam 1 mg strong - buy lorazepam online india

Anonymous said...

buy diazepam online no prescription diazepam type of drug - street price for diazepam 5mg

Anonymous said...

buy diazepam diazepam 2mg citalopram - buy diazepam mastercard

Anonymous said...

buy xanax xanax bars no prescription - what are the different kinds of xanax pills

Anonymous said...

buy ativan generic name ativan - 9 mg ativan

Anonymous said...

order xanax online generic equivalent xanax - ksalol 1mg xanax

Anonymous said...

buy xanax online overnight delivery effects mixing xanax klonopin - white circle xanax 2mg

Anonymous said...

can i buy xanax online mentax (generic xanax) - xanax high tolerance

Anonymous said...

ambien order online no prescription street price for ambien 5mg - ambien side effects rare

Anonymous said...

cheap valium online no prescription valium pill 20mg - valium dosage liquid

Anonymous said...

where to buy ambien online does ambien sleeping pill look like - ambien cr price comparison

Anonymous said...

cheap soma where to buy somaflex - buy soma online in texas

Anonymous said...

valium generic valium dosage based on weight - valium yellow round

Anonymous said...

ordering ambien online ambien benzodiazepine drug test - ambien generic launch

Anonymous said...

buy valium online valium effects memory - generic valium names

Anonymous said...

where to buy ambien online ambien side effects the next day - ambien side effects 2012

Anonymous said...

generic carisoprodol carisoprodol and drug test - pass drug test soma

Anonymous said...

buy valium in canada what is valium pills used for - purchase valium online no prescription

Anonymous said...

valium pills kind drug valium - can you buy valium over counter

Anonymous said...

cheap valium online valium blue pill mg - buy valium online from uk

Anonymous said...

2, stendra online - stendra price http://www.stendraonlinecost.com/#stendra-price , [url=http://www.stendraonlinecost.com/#stendra-without-prescription ]stendra without prescription [/url]

Anonymous said...

tni cheap cytotec online - cytotec sale http://www.cytoteconlinecheap.net/#order-cytotec, [url=http://www.cytoteconlinecheap.net/#order-cytotec]cost of cytotec [/url]

Anonymous said...

c, cheap citalopram - citalopram for sale http://www.cheapcelexaoffers.net/, [url=http://www.cheapcelexaoffers.net/]buy cheap celexa[/url]