Uh!! Follow me?

Thursday, August 27, 2009

makan besarrrrr makan besarrrrrr

amboihhh
kurang pedoman betul penulis blog ini

di tengah hari di bulan puasa
sewenang2 x sayang blog
sebut makan besar makan besar
sabo jerk lah

huhuhuhu

tahun ini
di awal minggu pertama di bulan ramadan
Office dah anjurkan
makan berbuka family
secara beramai2
seronoknya haih

hari ini
kami ingin menyerang
Restoran Muzium
Muzium Kesenian Islam

sila klik gambar untuk terus ke laman web mereka


makan secara buffet
wallah!!!
selagi larat
selagi itu lah makannnnn
aduiiiii

sekian...

aku tahu aku berhutang
entry makan bersama adik beradik
entah la boleh di masukkan ke tidak
sebab bahan bukti ada di henfon samsung
dan henfon itu
sudah di belasah adikku
sebelum aku sempat selamatkan bahan bukti di dalamnya
kuikuikui

oh.... adik x sempat untuk beraya bersama lagi
masuk tahun ke empat lah tahun ini
28hb nanti dia akan terbang ke bintulu
dari situ lah dia naik kapal
this time mungkin ke europe
atau ntah ke mana eh....
x per dik...
insya'allah next year kita beraya bersama sama eh


6 comments:

<< s| tED| >> said...

ekekekkeke.. yang ini memang makan besar. harap2 duit yg di keluarkan tidaklah besar sangat. ekekekeke

atty's said...

na..makan kan utk ku sekali ye ..

neezareef said...

sempat lg koooooooooooooooooo

neezareef said...

pasni klu ko leh disable kan word verification tu lg bgs na..cpt je aku nk komen..kekeke

Jiey^Mien said...

sero kurey jah kalu ahli keluargo x cukup time ry.. =(

miezrina said...

ha'ah mmg besaaarrrr sampai buncit perut ku weh ekekekke

kak ty... bismillah

za... sempat... eh ada verification eh... lorrr okek okek... akan di usahakan ye

jiey... adik na tu pelayar... thn ni masuk thn ke 4 dia x beraya bersama... syahdu tetiap tahun.... pg raya mesti dia call ckp "best raya atas kapal.... makanan sedap2
cuma x der ketupat pulut mak je.." uuuuu sedih...