Uh!! Follow me?

Saturday, August 8, 2009

apa bikin hari ini? part 2

no komen for the title
huahuahua
biasa la
kalo x der entry weekend
mmg x do lah
malas
tapi kalo ada
mesti poyo lah
nak berpart2 pulak dia
hahahahahha

pagi tadi
mendapat sms dari rakan
ajak menerai makan di
Island Red Cafe
kat anggerik mall
katanya branch baru
open hari ni

tapi sayang aku x dapat pergi
sebab hari ini adalah hari mengemas sedunia
padahal abe busy dan x dapat join masa tu
jadi bila lapor x makan lagi tengah hari tadi
aku pun goda goda abe
ajak menerai la
makan tengah hari di situ
jom jom cari makan

bergambar ngan adik akid

then tetiba ada mamat x puas ati
nakkk jugak
tapi kepala terpotong sudah
hahahahha

okek!
huhu

how's the food?

chicken chop abe

springy noodle aku

chicken porridge anak2

minuman
yang kaler pink tu namanya
Fall In Love
wallahhh

bolehhhh la tahan
suka je menunya
sedap2...
air pun okek
so layannnlah

cik abe dan game henfon
tidak dapat di pisahkan
seperti ina ngan osmi
jugak x boleh di pisahkan
yerrr sila muntah darah wahahahhaha

aniq sudah sukar di kawal
duduk baik baik begini hanya sepuluh minit
selepas itu
buat tawaf sampai 30 kali pusing meja kami
waduhhhh gawaatttt seh

akid the bolat

budak montel ini
tidak boleh henti mengunyah
sabar saje lah
kena gak bg umpan apa2
walaupun sudah menghabiskan
semangkuk porridge share ngan aniq

tengok...
di kiri fries di kanan sosej
hahahhahaha

ohhhh nampak x bengkak mata kanan akid tuh
ho hoooo
nanti aku cerita yeh

sedikit view restoran
ramaiiii jugak orang makan masa tu
walaupun kedai adalah seperti
'sudah beroperasi tapi pahat masih berbunyi'
keh keh keh
betul la korang
masa aku makan neh
masih ada kerja2 pertukangan kecil kecilan
'kruuungggkreeenggg' bunyi driller
'keletung keletang' bunyi tukang
kah kah kah kah
nampaknya dah ada beberapa kedai
load pakaian raya
baju melayu, kurung
lawa lawa jugak
my favorite
cotton pun melambak
lepas ni dah tahu la
nak usha baju raya kat mana
KIV dulu takat ni
x cukup time nak ronda tadi

sebab habis masa mencari kasut crocs murah2
hahahaha
immitation la kot ek
belasah je aku
beli je lah
aterrrrr kat butik nun mahal nau...
nak boli kat anak2 buah melambak
mampusss bankrupt aku heheh

ini pun habis RM700
aiyoooo giloooo
tu kalo kat butik crocs betul
uiiiii mahu ribuan ringgit melayang2 heh
aku memang x pernah nak pedulik
imi ke non-branded ke butik brand ke
aku belasah je
rasa suka je terus beli

anak ku kini
suka beno selongkar apa yang di shopping
x kiralah
shopping di tesco ke shopping JJ
atau warehouse
pasti akan selongkar menorai
siap kenkadang tuh
tanya aku neh
'x mau amik gambo ke mami' kahkahkah
mungkin sebab
terlalu kerap melihat
pengai x senonoh mami dia
lepas beli je
kuarkan balik gigih susun atur
then snap gambo
nak tunjuk kat blog katanyakan
kah kah kah

*pengaruh x baik tuh*

sebagai penutup
layankan ketagihan aku
tempek gambo mekap mata
huarrrrghhhhh



till then
bubaihhhh!

7 comments:

neezareef said...

huwarghh..siap ade air nama fall in love gitu...ko jatuh cinta x minum air tu..ekekkeek

perghh..ko sopink kasut smpai 700 na??????? beliak bijik mata aku

wallahhhhh mmg cun mata koooo...bila ko nk blikan aku set esedo cam ko punye tu..nak nak..hihi

syanis said...

br jumaat lps ada dpt pamplet pasal island red cafe ni... sekali na dah coba... sedap x....

syanis said...

wah na suping kasut crocs raya ker.... ok la tu na bukan org tau imi ker ori ker.. janji ada cop

miezrina said...

za... hohoho jatuh chenta la sgt kan ekekkeke

huhuhu... itu lah za... 10 psg ada la kot za oi... itu yg jd 700 tu

catik eh za... huihuhu


ain... huhuhu ha'ah ek ain... kan org tau pun... x pun kalo tau pun... ada ku kisah ekekkee

sweetfiza said...

bnyknya habis tuk beli kasut ...
waduh2...700 tu ...
cung sngguh mtamu itew ...

sweetfiza said...

part 2 je ...
part 3...part 4...takde ke ???
ahaksss...

miezrina said...

hahhahaha... tu dah combine sekali dalam part 2 la tuh... kalo idak mau beranak sampai part 7 utk citer weken je ahahahhahahahhahahahha