Uh!! Follow me?

Monday, August 17, 2009

dating part x ingat dah berapa kah kah kah

alahhhhhhhhhhhhhh
lupa dah part berapa dah nih
x terhitung dah eh
ekekekkeke
malas nak belek list entry weh
belasah la yer

tersebutlah kisah
di pagi yang indah
lamaaaa sangat x makan berdua ngan abe
memasing bz kan main yer

ini citer di pagi khamis yang lalu
selepas ada sedikit perjumpaan dengan co sec
aku gigih paksa abe
temankan aku breakfast
dia x berkojo yer di hari tersebut
keh keh keh

hainan kopitiam la kita
oh pengumuman
hainan kopitiam ada buat
buffet ramadan yer
sesiap berminat mencuba
sila sila
berkunjung ke situ
restorannya di seksyen 9
shah alam

sambung perdatingan
makan2 ringan di pagi khamis

minuman kami

kapitan chicken with steam bread

pehtu mcm x cukup
aku order lagi satu set extra
keh keh keh


abe makan wantan soup
tidak lah di snap gambo nya

dan hidangan

muka ceria si penulis
wakakakkaka

oh itu lah tempekan bedak body shop gue
gemerlapan ke tidak?
keh keh keh

sebenarnya aku nak puasa hari ni (khamis)
tapi
ya ampunnnnnnnn lupa berniat
aduiiii
hati x confident nak teruskan
sebab last niat tu adalah petang rabu hahahha

terpaksa la aku ganti puasa hari jumaat eh
x per demi menghabiskan
hutang puasa di saat getir
aduiii
masih berbaki 3 hari ni
masak la selasa sampai khamis (minggu ni) kena puasa
habiskan jugak
insya'allah


6 comments:

atty's said...

na..aku suka tgk muka ko ..dlm tu..
make up nya lawa sekali..bila ko nak banje aku na ooi..

sweetfiza said...

ayu sungguh muka si penulis itu...
heheheh....
ganti jgn x ganti .....
huhuhu....

syanis said...

nmpak gebus muka na...... erm......

jap jap... hari khamis mggu ni leh posa lagi ker na... sbb rasanyer dah x leh posa... hari "syak" kata org.... hari menengok anak bulan.... sorry klu ain silap... cuba na tny pd yg pakar

sekadar berkongsi yer na... x da maksud lain

neezareef said...

tu ek body shop...ptt arr aku lom baca caption aku tgk lain muke ko...npk cerah beseri2..(pstt ade chance x nk dpt satu..) kekekekee

miezrina said...

kak ty ekekke mai la sini dekat2 meh... meh na banjer ekekeke


fiza... kui kui kui.... tq

ains.... hrp2 sabtu tu kita start puasa... so sempat la khamis tu last day... kalo x dan jugak.... thn dpn kita kautim ekekke


za... kakakakakkaa mahu kah??? hahahahha

achik mama oja said...

weh..serius muka hg lain nampak beb.. gebu gitu... makin ganteng... bg petua kat aku skali selain tempek bedak bodyshop tuh...pe lg rahsianya??