Uh!! Follow me?

Wednesday, August 19, 2009

CONTEST! kiss kiss kiss

wwoooohhhooooo

bukan bukannnn
bukan aku yang buat contest
kali ni aku join contest
wakakakkakakaka

alah korang ni
sekali sekala kasi la can aku join contest lak
huhuhuhuhuhu

(byk dlm list nak join nih... tp aku buat yang mn sempat dulu eh)

okeh kali ni nak join contest
blogger jauh nun di jepun
hai hai hai kak yatie-san
eh kak ker?
apa apa je lah heh
saya x abis khatam blog kamu
nanti khatam saya akan mungkin tahu lah
berapa umur kamu heh
masa tu baru tahu nak panggil akak kek
adik kek..... gitu kan



syarat2 rasanya telah saya patuhi

satu... follow yatie chomeyl
dua..... linkkan yatie chomeyl di blog list
tiga.... letakkan banner contest di side bar
empat...... masukkan satu saja gambo kiss pada pipi
hanya pipi di benarnya huhuhu dan terangkan kenapa memilih gambo itu

taraaaaaaaaaa
hermmm
ini gambo tahun 2007
elokkkk je dia pandai berjalan
kami bawa dia outing
lepaskan dia bebas berlegar2... seronok!
aku suka gambo ini sebab
muka abe sangat sayu
bila aniq kiss dia
kan kan kan
hihihihihihihi

sebab tu lah aku letak gambo ni
kat sidebar aku jugak
dari dulu kini dan selamanya
di situ

lima...... inform yatie chomeyl tentang participation anda
enam..... tunggu je pengumuman pemenang nanti... hihhhhhihihi


sedikit nota tentang hadiah
(copy paste dari blog yatie chomeyl)


:inlove: Grand prize : Kid's Yukata
(japanese traditional costume for festival *leh pakai hari raya nanti*)




(saiz & warna di pilih eksklusif oleh pemenang, :ayuk: sebab tu contest ni tutup awal jadi sempat I gi beli baju tu sebelum I balik Malaysia)


:inlove: 2nd - 5th prize :

http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/yatiechomeylsgiveaway-2.jpg
YC1 : Men's bento lunch box (size: M) & sunflower glass cover
YC2 :
Aluminum Can Cooler & Kid's bento lunch box (blue colour)
YC 3 :
Girdle Sauna Supporter & Kid's bento lunch box (pink colour)
YC 4:
Men's bento lunch box (size: L) & sunflower glass cover


ooohhhooooooooo
chomeyl nya YUKATA itu
kalo aku menang
nak kirim yatie-san beli extra 1 pasang
untuk satu lagi anak bujang ku
ahakkksss

belum apa2 dah berangan menang heh
meluat!!!!!!
ekekekekke

okeh i'm done...
korang nak join jugak
ye persilalah tekan2 banner itu
okeh
jommmm kita lawannnnn
huhuhu

6 comments:

yatie chomeyl said...

ok, dah di terjah dgn rajinnya hehhe..good luck :)

umur yatie 27thn, so...I adik ke kak? *wink wink*

miezrina said...

ohooooooooooooo.... tq eh yatie-san

nampaknya kena gugurlah panggillan kakak utk mu itu

daku 28 ahakssss... malu pulak konon macam adik... padahaaallll... ekekke

syanis said...

adeh penat daku... masuk cepat cepat... ingat na buat contest... rupanyer na yg masuk contest...


apapun... gud luck na........

atty's said...

gudluck na..aade kena vote2 tak..kalo ado kasi tau den...

achik mama oja said...

bila tarikh tutup.. cam nak join gak tp.. bizioss.. pulak..huhuhu

neezareef said...

good luck na..yukata tu mahal gak tau...harap aniq leh menang..nnti x muat let go kt afiq tau..ekekkeke