Uh!! Follow me?

Monday, August 10, 2009

isnin yang halfday

semalam aku halfday pagi
meaning petang baru masuk keje
keh keh keh

bukan saja suka suka
bukan sebab penat main kat genting
eh penat memang la penat
tapi x kan la nak tambah cuti x pepasal ye dak

tapi sebab pengasuh anak2
ada hal pagi tadi
katanya kul 2 ptg baru dia ada kat umah
so nak x nak aku kena lah jugak berkorban

tapi o.k la jugak
ada juga benda penting dan berfaedah
yang aku buat hari ni

1. kuarkan dan susun baju baju yang dah di ambil dari dobi malam tadi

haaa kau... x ke banyak tu haaa
RM100 kena sekali das ish ish

pehtu
2. masak brekfast kat anak2
(tapi x snap gambo pun)
meehon hailam
x der lauk
x der sayur
ia seperti kau celur meehon
dan bubuh kicap manis
siap!
ekekekkekeke

3. ini yang paling terpenting
huhuhuhu
ke sekolah tabika
IPD shah alam
akhirnya aku buat keputusan
next year kena jugak hantar aniq sekolah
just bagi dia expose dengan dunia luar
bagi dia tahu betapa fun
'berkawan' itu

sembang gedebuk gedebak dengan cikgu
amik info sket2
dapat form dan senarai dokumen untuk pendaftaran
then langsung dapat jemputan untuk
ke majlis suai kenal
dan beramah mesra
pada rabu ini (12 ogos)
oooooohhhhh nak join lah


hermmm hebat kan...
pack betul halfday aku
berfaedah sungguh

************************************

oh selepas ini
insya'allah akan ku buat entry genting
ohkay!


hermmmm.....

8 comments:

syanis said...

kejap jer rasa nyer... tetiba anak anak kita dah nak sekolah....

miezrina said...

huhuhu ha'ah la ain.... syazana macam mana?

sweetfiza said...

dah nak ke sekolah dah ...
kejap je yer ...

miezrina said...

hermmm itu lah.... cptnya masa berlalu

x puas gomol lagi anak yang itu... skang dah sedikit macho... gomol lebih2 pun x boleh... dia marah... ekekkekeke

syanis said...

na.... masih dlm perbincangan na.... x tau lagi camner...

miezrina said...

owh... bincang jgn x bincang keh keh keh

neezareef said...

bagus arr na...aku pn dlm proses nk mengregister myra kt tadika jugak..pra la kan..dia pn dah sebok tetiap pg ckp nk g skolah

miezrina said...

register la cecpt za... kalo tabika gomen... ko kn cepat... takut penuh pulak... mmg leh terai tempat lain.. tp kalo blh kita nak paling dekat sonang...

tp kalo nak htr kat swasta... byk choice... next year pencarian sekolah btl2 la pulak... this one consider playschool lah