Uh!! Follow me?

Saturday, August 8, 2009

nak update satuuuu je lagi untuk hari ini :P

esok insya'allah jadi jugak naik genting
this time apa nak jadi, jadi lah
aku paksa jugak abe masuk outdoor theme park
hahhahahaha
dah suh sepupu aku booking tiket
biasalah staff price la yokk
esok bukan kami je pergi
family boss pun ada juga
tapi depa tu stay sana la
2 nights

aku? mmg harammmm
x penah boleh tido di genting nun
(kecuali masa buat part time kat sana
masa time cuti semester)
abang aku cukup marah kalo aku
buat2 meroyan nak stay duk hotel kat genting tuh
aterrr umah dia di kaki bukit genting sajork kan
mahu dia x marah
apa bazir2... katanya
'lbh afdal aku perabih bajet utk sewa hotel tu,
buat belanja depa sekeluarga naik genting
main2 enjoy2'
memang betul la kan...
aku sokong kata2 dia tuh
ihiksss

soooooo
neeza... walaupun ko x jadi
aku tetap ada di puncakkkk tahu
lenkali nak datang puncak
buzz je lah aku ek
mana la tahu
boleh join rombongan ko lak kan...

ok
till then
chiooowww!!



pppssssttttttttt!
ada nak bikin satu protected entry
tapi ini bukan entry marah
keji
ngumpat atau
stress!
ini adalah entry kelakar
paling termalu dalam hidup aku
x sanggup aku nak kongsi
ngan korang2
tulis ni pun rasa macam terblush2
walaupun bukanlah
pernah2 dalam hidup ini
pipi aku blush
brownish katakannnn

tapi kan
betul ker protected entry itu adalah entry
yang tidak langsung boleh di baca
oleh sesiapa sahaja
compulsory kena ada password!
atau hacker atau orang yang terrer IT
boleh jugak godeh olah2
then akhirnya
boleh baca entry tuh
weiiiii malu weiiiiiii
hahahahahhahahahah

5 comments:

neezareef said...

na..ko jd gak pg...uwaaaaaaaaaaaa....

weh ape yg smpai leh termalu sgt tu cter arr kt aku..hehehe....

syanis said...

wah.... naik genting tu... best nyer......

syanis said...

huhuh... apo la entry yang dimalu kan tu naa oooiii

sweetfiza said...

bestnya ..
dah lama tul x gi sana ...huhuu....

apa la citer yg dimalukan sgt tu ek ...

miezrina said...

kui kui kui... adoooo la yg memalukan... adussss malu malu