Uh!! Follow me?

Friday, December 5, 2008

TAG tulisan buruk

hari ni mengambil tag lah yer...
ater entry aku asik2 makan makanan
asal ada entry je pasal makan makanan
uihhaaiiiiii

o.k TAG kali ni untuk membuktikan
hand-writing aku sangat buruk
hahhaha

di tag oleh kak ty

The rules:
1. Your name/username:

2. Left handed or right handed:

3. Favorite letter to write:

4. Least favorite letter to write:

5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog":

6. Tag 6 people:


o.k dahhhh
saja guna pencil
sebab asal guna pencil je aku rasa
tulisan ku elok skit
hahhahaha

pehtu tulis kat paper yg ada background
taktik tu
x mo kasi nmpk sangat keburukannya
wakakakakkakakak

adehai... o.k people
buat sajalah
seronok2
hehehhe

8 comments:

syanis said...

ayaks... gua kena tag kah... esok la ku buat ok.... x da.. kamera arini...

miezrina said...

huhuh kena kena.... okeh

atty's said...

wah..ensemnya tusan hah..cam cikgus

precious innocent said...

nampak ke x nampak ek...
buat2 x nampak je la...

:P

-mama emma-

neezareef said...

wah na tulisan cam cikgu2

miezrina said...

aikkkk cam cikgu2 yer... wahhaha

cam tu ke tulisan cikgu... ntahhh

tu menulis yang di rancang

kalo x rancang... LAINNNN

hahhaha... x mo tunjuk wahahhaha


kak emma... sila lah menampakkan apa yang tertulis itu wahahhaha

achik mama oja said...

wahaha..cik ea gu...kena mintak kpli la pasnie..kekeke!

wah! nama mak pn ades..tulisan aku lagi la buruks..huhuh!!

miezrina said...

abadikan aje chik.... walau ku tau betapa buruk tulisan masing2

wakakkakakakkakakak