Uh!! Follow me?

Saturday, December 20, 2008

jika berhijrah nanti

hahahah…. ngeri sebenarnya….

masing2 mula mem’bekap’ blog masing2

tetiba teman baik ku ym

“weh aku baru dapat email, blog akan kena delete in 20 days from now!!!”

hahhhh????? whatttttttt???????

adehai…

kenapa yer….

SPAM, reboots?? apa..

alahai aku x paham

tanpa berlengah masa

aku pun bekap la kan…

masih blur lagi setakat ni

tp

kasi can kenal2 ngan wordpress ni kan

insya’allah o.k la lepas ni kan

hihihihi

belum nak publish lagi laman baru yer

kalo something happen to this blogspot

baru aku war war kan yang baru yer


*autopublish entry*

3 comments:

atty's said...

yer ke na..nasib dah buat back up

p-na mama oja said...

huhu...aku kah kwn itu... aku pn dok sibuk nk wat back up nie... harap2 diorg x delete le, between 20days tu diorg akan confirm balik..huhu!!

pe hal blog nie tetiba je kecoh nk delete2 blog org nie, hanggin tol la...

Anie said...

adehai...bd tak buat lagi