Uh!! Follow me?

Friday, December 5, 2008

spekku

hahhaha
pelik title
mesti x baper paham kan kan

spekulasi kah??
wahhahahha

**utk membuatkan blog anda di lawati atau hit, ciptakan satu tajuk yang agak memberangsangkan jumlah kunjungan......**

aduhai
apa ye cerita kali ini
o.k lah begini ye
aku suatu masa dahulu
masa di sekolah la kan
aku adalah manusia rabun
ye... rabun mata/ mata rabun
hahhaha

masa sekolah penah dapat subsidi spek (cermin mata)
kiranya subsidi ni
kalo kita pilih range frame yang di list kan
maka kita akan dapat free je spek berkenaan
yang mana pilihan yang ada memang gila ahhh
x sanggup nak pakai la kan
(adeh... miskin pun belagak jugak wahhaha)

kuasa memujuk masa itu sangatlah tinggi
so aku berjaya memujuk mak aku
beli range yg lbh baik
tapi masih dapat subsidi 50% ke atas harga spek itu
hehehhee
nak jugak tu
wahahhaha

kiranya masa sekolah tu
aku dapat spek lebih baik dari rakan2 la kan
tapi mak aku kena tambah duit ler
hahhahaha
dulu multi coated segala ni x der la kan
tp dah ada tinted masa tu
kiranya untuk tinted cermin tu
kena tambah la certain2 amount
huhuhu
masa tu dah kira canggih dah
cermin spek tu kaler hazel weh
wahahahhaha
kelako betul kalo imbas balik time tu huhuuh

nanti2 la kalo aku terjumpa balik spek lama
aku akan tunjuk kat korang
ihiksss

kiranya aku cerita2 bab spek ni sebab
mata aku memaksa aku memakai spek balik
dalam 5 minggu sudah
aku dah rasa
penglihatan aku teruk sangat
subtitle kat tv dah x berapa sharp je aku rasa
kalo drive, no flat kereta lain
amatla kabur di pandangan kasar aku
segala signboard akan dapat di baca
setelah signboard itu hampir terlepas dari pandangan
hehhehehhe
kiranya x leh jadi co pilot ler
kalo tersesat ke hapa kan
hahhahahha

mata cepat berair maybe sebab silau
kalo memaksa mata tengok sesuatu
aku tetiba macam pening nak pitam gitu
kan ishhhh bahaya nih

so
terpaksa la wat spek balik
hermmm
pilih punya pilih
akhirnya dapat la sesuatu yang simple
x baper bold, so kalo orang yang dah lama x jumpa
depa x baper nampak la perubahan tu
hahhahahahah
ringan supaya x berlekuk hidung aku
yang dah azali x baper mancung ni kan
hehehhehe

nanti dah siap aku akan tunjuk kat korang
sekarang tengok la resit dulu

(ada kisah di sebalik resit ni)
so aku yang sudah malu tahap gaban
dengan resit tersebut
dengan rasminya
tidak akan story pasal resit
wahahahhaha

kita tunggu macam mana rupa aku nanti yer
hahhahahhaha



6 comments:

neezareef said...

na.......




.................................

neezareef said...

aku nk wish..
welcome to da club

atty's said...

cepat ar buat entry pakai spek.
mesti cun..kty nak buat entry aku pakai spek kensel..aku buruks.+ buruks..maluz.

miezrina said...

komen ko yg pertama

buat aku senak perut za...

jgn zalimi aku sedemikian rupa

aduhhh kesian aku wakakakkaka


kty ~ tunggu... jumaat yer

neezareef said...

na kawe speechless




............................


err...........


ekekekkekeke

miezrina said...

adeiiiiiiii