Uh!! Follow me?

Friday, December 26, 2008

ke sunway pyramid

di sebabkan adik wani nak bergambo
pegang kepala 'firaun' katanya
ahakssss
kami ke sunway pyramid lah


jam giler
parking bawah memang full
tapi kami tunggu jugak
hampir 30min lepak2 dalam kete
semata nak parking cantik kan
hehehe
akhirnya dapat alhamdulillah
sib baik anak2 ketiduran masa menunggu parking tu
so idak la melalak keboringan kan

aku memang jakun o.k
so aku xtau parking kat pyramid tu
amat cerdik
ada sensor dan lampu
sebagai sign ada lot kosong atau tidak
so sangat senang
kami duduk2 lepak2
tengok lampu je
kalo merah... lot tu ada kete
kalo hijau... lot tu kosong
and ada lak singbord yg asik duk hapdet
parking2 kosong kat aras atas ke bawah ke
kiri ke kanan ke
wahhh sungguh best sistem itu
mengekek2 kami gelak dalam kereta
sebab kelakar
atau jakun
wakakkakakakkaka

di sebabkan lapar
masuk je mall kami cari makan
hahahha
dan ku mengulangi nostalgia
'mengidam'kan j.co donut
wakakkakakak

tapi kali ni kami eat in
try sama itu minuman la kan
lepak2...
makan macam piraanna
zrassss je... habis!! haha

then keluar menemani cik abe
menyumbangkan peningkatan bacaan pencemaran udara di Malaysia ni
hahhahaha
sesambil tengok view sunway lagoon
yang seolah2
'sekarang juga ku mahu masuk... main..'
adehhhh bila nak g sunway lagoon ni wei

bestnyaaaa!!!!!

lepas tu kami gerak perlahan2
terhenti2
sebab apa terhenti2 itu?
hahhaha
banyak sangat persinggahan berlaku
adusss aku dah naik mereng tengok
SALE sana sini.... haha

2 3 kali kena tinggal
abe siap cakap
'kngah mu ni, asik hilang je....'
hahhahaha....
biasa lah bang....
SALE ni bang!! kuang kuang

adik2 lak layan camera whore
memang x leh bagi kamera kat derang ni
snap sana
snap sini
tenggek sana sini
huahuahuahua
kelakar aksi2nya

tengok lah akid ni
dalam Mall pun berpeluh2
adeiiii kenapa ko dik
x cukupkah aircond2 dalam ni
hehhee

akid sekarang ni
kalo berjalan2
jarang betul tido
mata melilau2 tengok sana sini
sabo je lah

gambo terakhir dan hasil perembatan mujarab

oh ya...
masa aku jenjalan ni kan
aku terkagum sama satu SLR canon
dan satu lagi
basic function punya
tengah sale ni
ohhhh hati mintak2 kental la kan
aduhhhh canon EOS1000
sabar sabar

hah... satu lagi kan
aku ternampak
kak D a.k.a green apple
memang dia lah
aku sure 100%
hahahha
tapi aku x sempat nak tegur
atau kalo dia lama kat situ pun
aku x tegur kot
gua x reti lah
hehehhee

itu kak D, sedang berlalu

kak D, nasib kita sama
clown itu sangat kedekut mahu bagi
belon tu kat anak kita
kan kan kak D
huhuh


*** kakak ker ek kak D tu?.... hahhaa... aku pun x pasti sebenarnya ihiksss***

3 comments:

green apple said...

hampeh.....ambik gambar bontot gue..:)

ye itu adelah saya.
sayelah berbaju kelabu itu.
sambil membawa beg susu redza.

atty's said...

ekeke..tu dia D..mengaku..
rugi ko tak tegur na..

kty memula dulu jakun ngn sistem tuh..

miezrina said...

wahahahha sudah terang lg bersuluh wahahahaha...

saya kagum terjumpa blogger glemer

oh dia berdiri di depan mata wakakkaka

nnt lenkali kalo terserempak sy tego ye kak... huhu


kty ~ huakhuakhuak.... na sampai ari ni masih terasa jakun itu hahaha