Uh!! Follow me?

Thursday, December 18, 2008

kerana teringin

hari isnin last week adik2 ku datang bercuti ke rumah
adik2 aku ni
tempat bercuti paling best depa
adalah rumah aku
hahahahhha
masing2 berebut nak datang rumah aku
asal cuti sekolah je datang
asal datang je cuti sekolah
haaaa gitu

x tau la apa yang buat derang ni
suka sangat datang kan
aku pun suka je kalo derang ada
maka kemas dan teratur
dan wangi dan berbasuh la baju bajan
wakakkakakakka
(seorg kakak yang amik kesempatan yer..)

tajuk entry ni di beri
kerana
aku teringin makan kek
kek tiramisu tu hah
hahhahahha
all time fav tu
x leh nak toleh kalo ternampak
sekarang ni lak
sebijik kedai kek dah di buka
kat exit plaza masalam tu hah
lalu je situ
aiyooo godaannn
huhuhu

kisah teringin ni pun
lebih kurang la kan
lalu je situ
alamak... itu tiramisu sudah senyum padaku
wakakakkakaka

then fikir adik2 ada kat rumah
dan ada lak kek yg mini size
adeh menggugat iman betul lah haaa
RM25 sajork
hehhehe


******

sesampai je kat rumah
adik wani: hari jadi sapa ngoh?? aku:... kakak la (adik wani) adik wani: hr jd kakak dah lama dah lepas.... bln 2! aku: eh... silap... hr jd adik fiza (merujuk sorg lg adik) adik wani: pun lepas dah... bln 10 ri tu aku: hah! cantekkk la tu... dik... potong.. potong

hahhahhahahhahha
belasah je lah kan
belated pun belated la dik
hahhahahhahah
(padahal kakaknya malu nak ngaku... teringin!!)




3 comments:

achik mama oja said...

uikk?? teringgin, huhu..bahaya nie! kekeke...

neezareef said...

hahahahaa....menariknyeee

miezrina said...

wakakakakka...

hang jgn chik... hahahha


hehe