Uh!! Follow me?

Wednesday, December 24, 2008

pencetak gambar

wahhh tajuknya
amat skema
ekekkekekke

dah lama teringin nak beli ni
kalo ikutkan gambar2 aku
memang banyak sangat2 dalam simpanan ni
kiranya ribu2 la agaknya
hahahahaha

kalo nak cuci semua tu
adalah lebih baik aku beli je kedai gambar tu
wakakakkakakak

dulu mmg selalu cuci gambar
sebab ada discount
kalo gambar tu lebih dr 100 kpg
akan dapat rege RM0.30 sekpg
memang murah la kan
so keje aku
snap2 gamabr
kumpul2 gambar
dan cuci,
walaupun kdg x tau kat mana dah letaknya
gambar2 yang di cuci
atau sedara2 datang umah
merembat gambar2 itu
huhuuhuh

sesetgh gambar yang aku betul2 suka
memang aku sengaja g cuci
dan letak dalam frame
gantung ke
letak kat kabinet ke
macam best je rasa
dan beberapa gambar aku abadikan kat blog ni lah

sekarang ni kan
harga cuci gambar memang dah naik
kalo cuci 1000 keping sekali pun
tetap harga yang sama
x salah aku RM0.50

so, dari situ
aku dah start x der mood nak cuci
aku decide nak beli printer sendiri
sebab bkn seme gambar2 tu perlu di cuci
cuma kadang2
adik beradik aku
mak aku
ada request la
'nanti cuci tau gambar tu... nak'
hermmmm

jadi aku rs untuk masa panjang
adalah jimat jika aku beli je printer
print je sendiri
gambar2 yang derang request tu
kan ke senang macam tu

dah banyak kali la
aku tengok2
ricci harga quality n etc.
dan
akhirnya
aku beli la jugak
hehhehehe


canon Selphy ES20
harga promosi
memang murah je lah kan
dapat lg paper n ink extra

hasil nya
memang berkualiti la
puas hati la kiranya
walaupun hanya boleh mencuci
gambar bersize postcard
atau 4R sahaja
jadi lah kan
hehhehehhe

9 comments:

syanis said...

mau cuci 500 keping... bapa halga taukey....

neezareef said...

na bper harga tu...menarik

miezrina said...

wahahhaha.... x dapek den nak nolong ain wakakakakka



za ~ RM399 (FOC 150 kpg paper + ink)

p-na mama oja said...

tumpang cuci leh... harga kwn2 le tokey!! aku pn ada ribu2 lemon pic... klu cuci sama ngn harga printer ko gak kot...heheh!! so kena beli gak 1 nieh!!

atty's said...

wah..na leh tumpang satu kaki ye..i lup u le..tetiba je.

miezrina said...

chik ~ wakkakakakka boleh boleh.... sila pomot lbh ramai cust lebih byk aku printkan percuma kasi wakakkakakka

kty ~ wahahahhaha... tetiba lap lap yer
wakakkakaka.... nnt gamabr2 geder2 blh la ku print jual2 wakkaka

dan dan tu juga bukak booth wahhahaha

ct rahani said...

k.na.. vender cuci gambo free je.. gune rete company.. wakakaka..

k.nurul said...

rm399 ye na....
ok gak price tu...

Anonymous said...

Thanks designed for sharing such a nice opinion, post is nice,
thats why i have read it fully

Also visit my weblog; best Los Angeles photo booths