Uh!! Follow me?

Saturday, December 6, 2008

BPA free part 2

hermmm igt lg ker
posting pasal botol baru aniq
puas la aku mencari2
botol yang seumpama itu

maksud aku dia punya part atas tu
tempat air kuar kan
susah btl nak cr
menda yg stail gitu
with BPA free

adehai
alih2
ku cuba botol baru MAM collections ni

tengok part isap ni x sama macam part botol
'BOB THE BUILDER'
tu...

takut juga aniq x mo
sebab botol asal dia dengan teat biasa
memang dia x mo dah

"aniq dah besar... malu isap botol tu la mami"

sebabkan masa nak mencari tu dah limited sangat
kena la decide
dah nak balik kampung kan
kesian juga dia guna botol bob tu
sampai dah ada sign kena buang cepat2
wakakakkakakak
kesian anak mummy

model to be... wahhh

alhamdulillah
aniq suka
tapi dah gaya isap botol susu biasa pulak
adehai
harap2 boleh la tukar ke gelas
secepat mungkin


note: abaikan jari n kuku mami yg agak kelam kabut itu... buruks
oh mani/ pedi.... bila mau ketemu wahahhaha

2 comments:

neezareef said...

wah..aniq dh pndai ha maluz nk isap btl...

miezrina said...

huhuhuuh

dia mmg.... copy blk ayat kita

cukup terer ekekekkek