Uh!! Follow me?

Thursday, April 23, 2009

warehouse sale!

semalam balik dari kerja...
ingat nak ke MetroJaya warehouse sale
kat stadium melawati tu

sekali tengok orang wuiii ramai
dah petang kul 6++ tu
masih berderet2 orang
ohhh aku bawa anak2 ms tu
amat tidak sesuai weh

gambar gegar tapi tetap nak buh gak
sebab penat weh aku snap...
dah la gigih tipu2 macam membaca sms
sambil dukung si akid lak haaa

tak jadi masuk dalam
lepak2 kejap kat gerai2 luar tu je
tengok promo ezora

o.k lah MPV baru tu
first baby rite?
what do we expected?
abe cakap...
"seat belakang tu... kalo orang tua duduk... terus x leh bangun... cramp!"
hhahhahahah memang sempit lah skit






then aku berjaya merasuk abe
ke SACC mall lak

poney sale kan last day semalam
huhuhuhuhu
elok pulak masa dalam perjalanan tu akid terlena
wahhhh "abe tunggu dalam car ek..."
wakakakakkaka
seronokkkk

tapi ater hari terakhir
tentulah tidak sehebat 1st day kan
hermmm
banyak t-shirt je lah...
jeans, harammm x der...
x per lah.... lenkali beli lain

t-shirt sedondon dua beradik tu
3 lai sorang je
brief untuk aniq
x habis RM100 pun
cukup lah tu

and the model
hahahhaha

**********************************************


uiksss kenapa keluar muka macam hepi x patut nih
hahahahhahaha
disebabkan kekecewaan semalam
ceeeewahhhhhh

aku mendapat keizinan untuk pergi hari ni
bodek boss sket... cik abe sket
wahhhhhh berjaya
tapi 2 jam je paling max
wahhhhh membeli membelah dalam masa 2 jam
boleh ker??
alahaiiiii
cuba lah kan...
aku kan terer merembat
hahahahhahaha

1 set comfoter less 70%
dapat pillo 1
tapi aku x amik pillow tu
udah hadiah akan dpt lps bayar
udah bayar aku x boleh masuk balik dgn merangkul barang2 itu
nak tggl kat security pun
depa x mo terima
so BAGAIMANA???
sib baik hadiah ko 1 pillow span biasa tu je
kalo la pillow yg rege RM200 less jd RM80 tu
aku gagah anto barang2 kat kete
and datang balik
sib baik je ko hahahahhaha

1 set super single comfoter set utk aniq...
gambar tazmania rasanya
x sure pulak
then t-shirt anak2 + aku (bodyglove happy hour lak masa tu..
RM13 je t-shirt aku tu)
t-shirt berkolar renoma
mainan anak2 sorang 1 je
bra n panties wacoal murah murah
henbeg beverly hills polo 50%
total spending RM588.30
uiiiiiii best

hanya itu je yang mampu ku sambar
sib baik tangan ni ada 2 jer...
kalo 6 pasang?
bagaimanakah?
wakakakkakakakakka

sila sila pergi MJ sale
sangatttttttttttt berbaloi
tahan sesak orang ramai sangat je lah
lain2 o.k


4 comments:

Gieyana said...

Bestnyer ko..bab2 shopping nie aku pon sukeeee...

miezrina said...

wahahahha banyak lg entry lain menunggu tapi......

adehai.... bab shopping dulu yg aku tayang... x boleh tahan ooooo

atty's said...

na..ko ade beli pe pe tak utk den..

miezrina said...

alahhhhh den terlupa la kak

adeiiiiii...



wakakakakkaka.....