Uh!! Follow me?

Monday, April 20, 2009

jumaat yang mabuk... erks!

hahahha
betul memang aku mabuk
ahaks

mesti suspen je kan hahaha
jumaat lepas hari outing ngan boss..
wah ko
outing lagi
aku sebenarnya takut kalo ada sesi outing ngan bos
oh x dapat bayangkan...
'menakutkan'
(gaya sebut mcm sarimah dlm diari AF tu.. wakahkahkah)

wahhhh laju je mereka jalan
tinggal aku terkedek2
berlangkah pendek2
udah macam berlari anak pun ada dah aku pada hari itu
bila boss terlebih excited
maka aku tercorot lah kat belakang tu

wohooooo nak kemana ni?

opsssss!
tu dia tempat tujuan
hermmm

dari office bos dah siap2 wat panggilan telefon
kat beberapa buah kedai kamera yang ada
dan
paling cun price n promo yang dapat
kedai ni lah
hermmm
promo apa yer
ahakssssss!

masuk ke kedai gambar/camera
foto selangor
buat hati tidak keruan
oh...
*
*
*
*
*
*
welcome..
my new DSLR

canon 450D
this one is the real one
the real DSLR
x mahu menipu anda lagi
saya memang gila menangkap gambar
dengan ini
maka tangkapan saya akan berkurang dari segi kuantiti
tapi extra dalam kualiti insya'allah
aduhhhhh




hati sudah berbunga-bunga
walau poket jadi nipis
bulan ini aku kena puasa nampaknya
wahkahkahkahkahkah


kepada photographer di luar sana
sila berjabat tangan dengan aku
jom photog outing sama2


8 comments:

ains said...

ain pasrah jadi model x berbayau na... hahahhahahahahha

miezrina said...

wahahhaha.... mau kah?
bila free?? boleh boleh...

ains said...

mak x kisah nyah..... sentiasa free... kuikuikui

Gieyana said...

Rina..boleh2..I pon suker amik gambar..

miezrina said...

huhuhu... sama hobi lah kita.....

duk gigih belajar snap gambo ni...

hahhahaha....

achik mama oja said...

wah2..powet2... jeles maks! bole biz pas nie..

Mr PenyuBiru said...

aku mmg jeles aa dgn org yg ade DSLR ni. bila lah bleh beli satu.huhu..

miezrina said...

chik... bole bole.... proposal siap lum wakakakakkaka


incik penyu... usah jeles melampau ye incik.... bkn hebat sgt benornya

sy tidaklah gagah perkasa yg akan angkut dslr semata2 nak snap momen menarik utk blog kahkahkah

so x yah jeles2... x hebat pun hahah