Uh!! Follow me?

Tuesday, April 28, 2009

pemenang pengomel blog aku

wahahhahahha gempaq weh tajuk
ye lah aku rasa
dah tiba masa aku menghargai
mengomen setia blog aku
udahla blog aku ni cam ala2 kadar je kan
entry pun PERASAN je lebih
tapi
si dia ni
tetap setia
dan biasanya
menjadi pengomen pertama kat entry2 aku
macam blog ni aku tuju kat dia pulak dah
hahahhahaha

apa pun thanks besen
u deserve it!
untuk ke blog dia
korang boleh klik gambar di atas
(aku rasa ramai tau blog dia ni kan)

dan hadiahnya adalah
jeng jeng jeng
**drum roll** skit la kan
kasi gempak gitu
hahahahhaha

bagi merialisasi kan
proses mem'flawless' kan lagi muka za ni
aku tolong melengkapkan
koleksi nya sahaja
hihihihi

sila email address anda ye Puan besen
daku akan cepat2 pos kan
barang baik ni yer
harap kau sukakkk


kepada mereka2 yang masih mencuba2 menjadi top commentor
jangan putus asa ye (eceh cam byk nau orang nak komen wakkaka)
mulai sekarang
aku akan nobatkan korang2 ni
setiap bulan
dan hadiahnya
ikut kemampuan musim
okeh
ihiksssss

10 comments:

ains said...

wah,,,,, neeza udah menang... pergh.... best.. best

atty's said...

huhuh..aku tak berpeluang..

na..kalo aku menang top commentor.ko kasi aku..maybelinne powder compact tau..wakakkaka

miezrina said...

hai ain.... ain pun boleh... cuba cuba.... caiyukkkkk!


hhuhuhu... sila la kekal di atas ye kak ty... hahahahhaha

times running!

Anie said...

WAH ZA...MENANG..

atty's said...

okeh na..akan ku kekalkan diri ku...wakakkakakkaak..

neezareef said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

skalik aku menang adiahh olay lg koooo...

wakakakak..kelazz ko...

very supportive la dlm merealisasikan impian chewahhh..

tq very2 much! x sabo aku nk dpt diah nih..hiks!

Mamamanja said...

memang gempak.. hehehe

atty's said...

wah..tahniah kpd pemenang.

miezrina said...

bd ~ hai.... contest terbuka utk semua orang hihihi

za ~ hah muncul pun pemenang nya..
ko emailkan address mahligai impian ko tu
aku akan post kan
minggu ini jugak... janji!
hihihi

MM ~ gempak miezrina... bukan gempak celebriti tau eehehehehhe


kak ty ~ hemo hemo... nak kekal betul tu.. entry ni je dah 3 kali kty muncul hahaha... keep it up... keep it up!

ct rahani said...

wah sonoknya k.neeza dah menang.. dpt olay lg tuh..