Uh!! Follow me?

Tuesday, April 7, 2009

di hari cuti part 2


kisah apa lagi ni
siap ada part2 pulak
hahhahaha
macam hebat benar hari minggu aku
hahahahhaa

aku nak memperkenalkan
aktiviti bersama keluarga
yang amat menyeronokkan
hahhahahha

dengan kos murah, selamat dan yang penting
anda enjoy!
hahahahhahaha

memperkenalkan
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
aktiviti pertandingan memancing di dalam rumah


hahhahahahhaha
serius aku x tahu
permainan ini
akan menjadi begitu seronok
teruja
ihiksss
bertambah seronok bila
selalu menang
wakkakakka
bila aniq menjerit2 tidak puas hati

dari awal permainan dia hanya mendapat seekor ikan

tapi mami belum pun sampai suku masa pertandingan
dah dapat mengumpul banyak ikan
wahahahhahaha
seronok begitu kan

dan
lagi seronok bila
daddy balik
daddy turut berlumba2 untuk memenangi
pertandingan memancing tersebut
aduhhhhh

tapi aktiviti ni
kurang sesuai untuk anak yang lebih kecil
x pasal2 kang dia makan ikan ikan yang korang pancing tu
hehhehehe
so hati hati ye
make sure dia dah merajuk
membawa diri
main menda
atau sepah sepahkan
kabinet

port favorite akid
tekan2 button yang ada
tertekan button 'on' home theater
dan terkesima dek bunyi kuat
dari home theater
itu sudah biasa :P

6 comments:

neezareef said...

wah akid ngn afiq suke nau port kt rak tv tu kan....adehhaiiii...

aku pn sonots gak dulu2 penah main tangkap ikan dlm umah cmtuh...zaman2 anak buah aku dulu..aku yg telebih main

miezrina said...

ihiksss.. itu lah za... x tahan aku nak ngemas situ je hermm

wahh ko pun main mancing ni jugak ek ekekekkekekke

Izan said...

teringat la plak masa saya kecik2 dulu. ada mainan yang sama...best woo main tu... hehehheheheh

miezrina said...

ho ho.... ada geng lagik

ct rahani said...

adeh la.. ingt mancing ape la.. tp kn sonok gak skli skla melayan hobi camtu.. hiks..

miezrina said...

sila lah cuba... seronok betul hahaha