Uh!! Follow me?

Thursday, April 9, 2009

cuti suka ria

cantik x header baru?

cantik x background picture?

oh bukan itu nak kasi inform nih

aku nak bagitau

aku akan bercuti dari 10.04.09 - 14.04.09

so.... agak2 ada yang rindu?

kah kah kah

9 comments:

Izan said...

eh, kat malaysia pun cuti ke time ni??? kat sini pun sama bab cuti easter.. =)

neezareef said...

ko nape coti pjg na ..nk g mane
eleh ko..ko manjang pn tade..aku rindu jekk..kui kui kui

precious innocent said...

lawa... tp awat gambar mcm x sharp ek?

ke mata akak yg senget??

-mama emma-

achik mama oja said...

wah..lah jd GD pas nie weh!!

syoknya cuti saja2..jeles maks! tp x pe cuti hg menimbun...rugi klu x guna..pi mana weh? nk itot..

Zanna_MamaBatrice said...

amboi...header baru
background baru..
rajin tul yerk na

cuti ke mana ler tu ....

btw, happy holiday

ains said...

na... mu jgn kuar kan contest time coti... x dpt lak menang adiah nnt... hakhkahak

shoptilldrop said...

Do drop by our blog to those who love shopping..

miezrina said...

wah wah wah... meriah pulak kalu aku cuti... korang ni suka ya aku tade wakakakkakakka

cuti ari tu x der la cuti mengholiday jalan2 makan angin ke hapa....

cuti sebab kenduri kendara aje...

mak aku buat kenduri arwah + menyambut myvi baru kah kah kah

mertua pulak buat kenduri menyambut menantu

itu aje.... (boss sudah bengang! hahah)

miezrina said...

izan... hihih ye lah na sambut easter hahaha...

za ~ adeh tu x tahan tu.. besen rindu besen hahaha... tunggu la ku free mcm dolu2 kita lepak ym sampai lebam yak

kak ema~ huhuhu gmbr tu tlh di besar resonya... hahahha (ku x reti nak guna photoshop ler kak... guna software lain tu yg blur.. x per next time wat lain lak.. suka dah yg ni haha

chik wahahhahahahha hang jgn... nnt aku celen hang jd GD lak lps ni wahahhahah

zana ~ hai... thx.. rajin lite2 je.. time mata dah x jemu tgk kerja2.. melilau lah ia buat menda lak wahhahaha

ain ~ uhuk uhuk... terbelahak pulak ekkeke tungguuuuuuuu