Uh!! Follow me?

Wednesday, May 20, 2009

update fasa pemulihan bibir


ada perubahan ker?
oh hari ini tidak memakai lipstik
kerana lipstik kaler agak coklat
tapi baju kaler purple
oh tidak sesuai hahaha
maka tidak pakai
lip butter sahaja
pulih ker?

copy paste dari fasa pemulihan
mana tahu anda x perasan pasal update ini
ekekekekkekke

Update:
ni permintaan khas
mahu tahu harga pemulihan bibir
+ lipstik di the bodyshop tempohari ekekkeke
aku kasi price + code item
dengan harapan senang anda nak membelinya
suatu hari nanti ekekeke

pelembap bibir adalah
lip butter guarana RM26.00 (code:57270)
scrub bibir pula
lip scuff RM35.00 (code:11720)
and lipstik natural
lip colour RM42.00 (code:59352)

tambahan yang sempat di usha
bedak compact yang design bekas dia
amat menerujakan
leh buat cermin cun cun
RM70.00
memula tempek macam krim
bila dah tempek jadi bedak
wahhh!

glowing cream
RM46.00
untuk campur ngan foundation
muka jd nampak glowing
and muda belia
ekekekekkeke

sebenarnya masa beli hari tu
point aku dah cukup, so
aku dapat redeem RM35
tapi boleh redeem selepas 3 hari dari tarikh pembelian
maksudhnya bermula 16hb dah boleh redeem
tapi x pegi redeem lagi
x dan weh
sib baik tarikh luputnya 18.10.09
lamaaa lagi ekekkeke

minggu ni pula
ada members day
alahaiiii
harap dapat pergi
walaupun membeli secara berlari
wahahahahahhaha

11 comments:

ains said...

nampak elok dah........ huhuhu kena pakai yg mahal juga na ni

ains said...

hahahhahahah mau berlari lari eh soping..... adeh la...

miezrina said...

mcm elok kan
yg penting lebam2 n hitam2 kat bibir dah x der
kalo hasil jd pink2 original kaler lg beh
x yah pakai lipstik dah wahahahahahha

bukan x tau na ni.... selalu je shoping sambil berlari2 haha

~~ciklinn~~ said...

nampak mcm dah elokk..... sesuailah tu..

Jiey^Mien said...

Okeh.. Okeh.. Cun.. Cun.. :P

neezareef said...

elok skit dah tu na..
baloi la bli mahal2

klu aku nk suh ko blikan bleh..
tp aku nk tgk dulu body shop sini tu ade jual x

sbb kt sini booth kecik je

miezrina said...

itu la cik lin... sherashi gitu kan

hai jiey... hehehhe... jiey lah saksi betapa teruk bibir na ari tu kan jiey... mcm dah elok kan.. hihih

za... o.k ko usha dulu.... aku blh je tlg beli utk mu... kalo mggu ni cun la (sblm 25hb)... ada diskaun member seh... lazat bunyinya ekekekkeke

neezareef said...

wah..ade member diskaun haruslah dpt less kaw2 tuh...

tp mcm besh je klu org blikan..

muakakakaka

Anonymous said...

Huhuhu mau dibelanja? Wahahaha tggu bonus la aha

atty's said...

dah elok ke lom na..bibirnya..

atty's said...

okeh ke glowing cream tu ye na