Uh!! Follow me?

Thursday, May 7, 2009

akid berjalan

express update!
akid dah boleh berjalan la weiii
seronoknyaaaaa

macam x sabar2 nak lepas dia ronda2
kat shopping complex hihi


gambar lama
saja taruk kasi meriah skit
hahaha


nanti kalo dapat capture gambar dia jalan ku taruk sini yer
kot kot dapat amik video lagi syok kan
sabarrrrrr


13 comments:

ains said...

wah..... cepat cepat.... tapi yer la aniq dulu pun cepat kan..... huhuhu rs mcm br jer bc citer na nak bersalin kan akid.... sekali berjalan sudah

miezrina said...

aniq dulu 9 bln dah jalan selangkah 2
10 bln dah berlari ekekekke

tp kira cpt jugak akid kan

atty's said...

kalo dah leh jalan nanti..muak le mummy nak jaga kalo g soping2..

ains said...

na.... hah yer la... kira cepat la.... syazana.... genap setahun tau br berjalan.....

ains said...

kakty... aniq ngn akid jd bodyguard na nnt

miezrina said...

huhuh... iya la... sure capek kejar dia je... abis la rosak shopping ku kekekke

neezareef said...

tahniah akid
cpt akid jln..
bila turn afiq lak ni..
aku pn x sabo nk tgk dia kedek2..

miezrina said...

thanks za

itu lah aku igt setahun lbh baru jalan... tiba2 pulak boleh jalan dah ekekekke

org tgk dia semua org igt baby lagi... mcm 9 bln ke gitu... kecik beno.. hihi

x lama dah afiq tu... nmpk kan main melasak yer...

atty's said...

kiranya dia nak cpt berjalan..leh mummy bawak cuti2 malaysia..nanti

dilaOHdila said...

cutenya anak2 riena ni
hidung mancung2 belaka...
salam kenal dari acik dilla erk

miezrina said...

kak ty... time dia berjalan... pak dia bz pulok... nak g tesco pun tangguh2 adeh


hai dilla.... macam nak join outing photography
tapi ku malu betul lah

ekekkekekekekkeke

miezrina said...

owhhh thanks atas pujian anda itu...

ct rahani said...

cpt gak yer akid leh jalan.. pasni jenuh la mummynya nk kejor.. hehehe..