Uh!! Follow me?

Friday, May 8, 2009

award untuk perempuan lawa sahaja


award di terima nari neeza

bangga ni jadi perempuan

Syarat2 menerima award ini:

1. Pastikan jantina anda ialah perempuan lawa
saya memang perempuan yang memenuhi syarat di atas kahkahkah


2. Copy badge sebagai award anda
iya... sudah letak di atas sekali
sebab... award ni terlalu beautiful kan kan haha


3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan..
ohooooo kenapa hanya tujuh
saya mempunyai jutaan sebab kenapa saya suka jadi perempuan lawa
wakakakkaka
pertama....
perempuan boleh eeeerrrrrr
yang mana saya harus senaraikan dulu
saya keliru... oh keliru
wakakakkaka

o.k o.k serius ya
saya rasa kalau perempuan je
orang ramai akan berlembut skit
derang rasa perempuan ni suci kot
best ooo bila di anggap suci owh

perempuan juga selalu menjadi perhatian
aik macam salah je point ni..
aku macam x baper suka je jadi perhatian erkkk
tapi x per... teruskan
ye.. perempuan selalu jadi perhatian kaum lelaki
x kisah la yang x lawa ke
yang biasa2 ke
apatah lagi yang lawa
kannn
lelaki suka je tertoleh2
tiap kali nampak perempuan,
jangan main tipu yer
ini fakta soheh aku rasa kan kan

best jadi perempuan ni
sebab boleh main mekap2
x di nafikan
lelaki 'gitu-gitu' juga bermekap
malah lebih lawa dari aku mekap rasanya
mana korang2 ni dapat bakat tu ek?
tapi kalau perempuan mekap
tidak di pandang serong kan

dan hukum tuhan juga
menjadikan perempuan itu best
bila mereka di beri kelebihan
menjadi ibu
owhhh mengandungkan, melahirkan, menyusukan
memberi didikan pertama
indahnya!

lagi lagi
hermmm
perempuan boleh melakukan apa sahaja
meminati apa sahaja
hobi lelaki juga perempuan boleh miliki
tapi dunia sekarang menyaksikan
lelaki juga tidak pelik jika ada hobi perempuan
kan... hermmm

perempuan mempunyai banyak peluang
untuk membuat pahala
boleh di katakan setiap perlakuan mereka
adalah ibadah
yang bestnya
bekerja.. dgn izin suami
juga merupakan pahala
betsnyaaaa
tapi peluang utk terdedah dengan dosa
lebih banyak la kan
opssss
nauzubillah
pandai-pandai lah jaga diri yer

perempuan juga boleh ada almari pakaian
sebanyak 7 buah
hahhahahha
maksudnya
perempuan best boleh main2 fitting
ansyik betul main2 tukar pakaian ini
hehehhehehe

dan yang best lagi
bila boleh pergi shopping baju
tershoping sampai 5 pasang sekali gus
sebab konfius dalam membuat keputusan
baju mana yang terbaik
perempuan je boleh buat begitu kot
ekekekkeke

satu lagi
owwhhh janji ini yang last hehhehe
perempuan boleh main match2
suaikan lah
dari hujung rambut sampai hujung kaki
kalo nak di matchkan ikut kaler
ikut corak bentuk rupa
boleh je
wahhhhhh
lawa lawa
lelaki x boleh kan macam tu kan kan
hihihi



hahahha terlebih point dah aku huhuhu

orait kepada blogger perempuan
yang berada dalam list sebelah kiri
ataupun sebalah kanan blog aku ni
yang x buat lagi
sila lah buat yer
GOOD LUCK!!!!



********************************************************************

di bawah ku compile kan terus
award2 yang pernah aku kutip
lamaaa dah kutip
tapi macam payah benor nak publish
padahal
hahhhh sonang yoooo nak buek
pemalas kan

orait thanks kepada pemberi
pemurah hati korang
beri lagi dan lagi dan lagi
hehehhe






8 comments:

ct rahani said...

mmg sonok jd perempuan.. plg seronok bila dpt jd ibu.. hehehe..

miezrina said...

apa lagi...?

amik la award ni ekekkee

neezareef said...

na..wakakakak..mekaseh angkut award lawa nih...

btl tu..nk grab 5psg bj leh je decide nk 1 ke nk semua..kan kan .

ains said...

heeeee..... jap lagi daku buat juga ni... tgk pada rajin... amik dr blog neeza

miezrina said...

itu la za... suka!



ain buat buat... haha

Mr PenyuBiru said...

tetiba je aku dengki pada mereka yg buat syarat award tu.hehe

ps: nnt bila baki akaun ko dah banyak skit, bagitau aku yer.nnt aku bagi no akaun.hehe

atty's said...

kalo pree..aku buat nanti tau..sudah lupa..dah buat ke lom

atty's said...

aku lawa ke nak amik award nie..