Uh!! Follow me?

Tuesday, May 5, 2009

tag subjektif

yuhuuuuuu
amik tag dari blog neeza

tag soalan subjective weh
amattt jarang blog aku
membuat tag berjawapan subjek gini kan
x per.... kita try
layannnn

1)Adakah anda suka blogging? Kenapa?
uihhhh suka ya amat. hermmm kadang2 kita boleh suka sesuatu tanpa sebab yang kukuh pun
so apakah perlu ada sebab utk suka kat blog sendiri ekekkeke

2) Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5
hermmmm... so far semua blog yang aku jadi follower
yang mana everytime aku log in
n terus di dashboard akan terpaparlah
mana2 blog yang ada update
so itu lah blog yang aku terjah
aku klik open je setiap apa yang di update
sempat membaca atau tidak tu belakang kira
kadang bz... x terjah pun
sampai waktu nak blk baru close balik
tanpa sempat baca apa pun
kesian kan

3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?
oooowwwhhhhh basic soalan ini
tentu lah en. osmi bin osman
bukan takat nak dia menemani dan sayangi aku
malah aku sanggup jadi peneman n pen'sayang' dia juga
huhuhuhuhuhuhuhu

4) Taken or single? Mana lebih bagus?
Taken

5) Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
ohooooooooooo pernah sangat
kahkahkah
aku mendapat tamparan hebat waktu itu
surat bertajuk 'kita pengyu'
buat ku luka
tiba-tiba bila kita sedikit dewasa
masa menemukan kita kembali
dan kau menagih cinta itu lagi
puas setelah berjaya meninggalkan luka kepada mu pula
dendam terbalas
wahhhh kejam
wakakakkakakakka
(opsss... i'm corry)

6) Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5
funny -checked-
spontanious -checked-
sporting -checked-
good looking -checked- wahhhh! dari kaca mata aku lah kan, mata orang lain aku x dulik hahahha
friendship -checked-

7) Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
merancang? hahahahha tidak terfikir pulak nak rancang semua itu
bila ia berlaku... ku biarkan berlaku
hahaha

8) Nak berapa anak?
kalau di beri rezeki
4 sudah memadai
huhuhu

9) 5 orang bertuah yang anda ingin tag
ain
kak umi/ faiza
lavender
zura
as

10) date of birth.
13 may 1981
gasak la
korang sumer kena ingat tarikh ni
x lama je lagi tu
nanti jangan lupa wish tau
wakakkakaka

11) Best present yg penah dpt?
apa ek...
rasa cam sumer best jer
dapat lilin wangi2 pun
rasa cam best dah
so sumer2 best
wakakakkaka

12) Gift yg di impikan..?
untuk raya ni
henbeg
abang tolong!

13) Fav colour
koko (hahahha coklat lah)

14) Fav numbers?
8

15) Best place yg ingin dijejaki?
venice

16) Rase bahagie bile.....
di kucup hari2
di dahi
wahhhhh

17) Fav Movie
sebelum bulan 3
the transporter III
sekarang
the slumdog millionaire

18) Fav Artist
tengah gila minat kat
Jason Statham

fuhhhhhh
mencabarrrrr
30 min habis di tag ini
hari ini wakakakakkakakka

8 comments:

atty's said...

na..meh sini jumpa den..den kucup dahi mu ari-ari..

ains said...

yer yer... macih na... akan ku buat tag tu sebentar lagi

neezareef said...

wahahahaha
ko nk henbeg ape lg na
sabo je ko...

bgs ko cekap jwb tag pantas skali skg nih..teruskan usaha!

miezrina said...

kak ty... wakakkaka buleh buleh...
sila la rebut2 ngan cik abe ku wakakakkakaka

ain... hah buat yoooo... nnt gegarkan na... nak masuk spot cek ekekekke

za... ekekke ada la.. teringin ni... adeh.. jatuh chenta

huhuhu... sambil menyelit2 buat surat... blur!

ains said...

udah setel... ku udah buat ngn jayanyer

ct rahani said...

adeh la.. tersenarai gak namaku.. thanks kak sudi tag.. tp kena peram dulu la yer.. hehehe..

miezrina said...

no hal vender... akak pun biasa peram2 neh ekekekke

ct rahani said...

k.na.. tu la peram lelama seb baik x jadik pekasam.. ekekeke..