Uh!! Follow me?

Wednesday, May 20, 2009

terpaksa cancel

plan nak amik badut
untuk birthday party aniq
tidak dapat di teruskan
cancel terus


hermmmm
kisahnya
masa 2 hb yang lalu
di majlis hari jadi anak boss
mic'kael zachery
ada la undangan badut
best betul ada badut di majlis hari jadi
meriah
penuh aktiviti
lagi pulak bila majlis untuk anak2 kecil
sangat enjoy anak2 ini

tapi
masalahnya
aniq..
jenis x boleh punya
dia kan
kalo x kenal orang
atau orang tu macam baru je dalam hidup dia
dia susah skit nak accept
hermmmm

lagi pulak masa majlis itu
bila dia tengok badut
tempek tepung putih melepak lak kat muka
weeeeeeiiiii
terus muka berubah
penakut!

:tengok lah dia... menyelit tepi mami je kejenya.. herm:

bila di tanya
"aniq nak badut x?"
"X MO!!!!!!"

so... harap2
masa birthday dia yang ke 5 atau ke 6
boleh la agaknya jemput badut ni
harap harap


13 comments:

Anie said...

SETENGAH BUDAK2 MEMENAG TAKUT DGN BADUT..

nA MANA DIA DPT BADUT NIH..SENDIRI BUAT KER UPAH ORG..

hARI TU MASA BIRHDAY QIESHA TERFIKIR GAK NAK CARI BADUT TP TAK TAU NAK CARI KAT MANA..

atty's said...

wahahahhaha..gelak besau..
fir pun takut badut..tau..dia menangis3 kalo nampak badut..

atty's said...

fir sampai umo 6 thn hah still takut badut

miezrina said...

anie.... mmg booking... kalo anie nak yg ni... nnt na kasi contact... o.k dia.... mesra alam... ekekekkeke

kak ty... oh ya... penakut lagi fir... hermmm x heran lah aniq takut giler... wakakakka

neezareef said...

aku agak dahh
jgn kn aniq...akid...
budak2 lain yg sebaya dia pn takut jugak tuhh
diorg ni dr jauh..dlm tv suke nengok..bila dpn mata..nengok org tu lain mcm..semacam je mata nye lak tu..mula la...elok2 sonot hr jd kang jd lain..bek toksah...

neezareef said...

myra pn takut dgn semua yg sewaktu dgn badut..

achik mama oja said...

oja suka badut.. ari tu penah jumpa skali, masa karangkraf wat sale.. dia siap posing2 amik pic, coz badut tu kc dia balloon..hihihih

***wah2 dh jd photographer weh...***
~aku suka aku diphotographerkan...bole gitu,hheheh

miezrina said...

huhuhuhuhu iya za... aku setuju hahahhaa... mmg budak2 takut kan... adehai

chik.... og bagusnya Oja....

wah wah.... kamu sudah selalu di photograph.. oleh yg lbh pro lagik
gua malu gua malu kahkahkahkah

sudi ker??? hari ahad berkelah di padang dekat masjid yuk... haha

Jiey^Mien said...

Nasib baik Aniq tanak.. Auntie Jiey pun allergic badut.. :P

atty's said...

jadiknya kompen tak jemput badut ye na..hehehehhe..

ains said...

baru arini perasan ada entry badut ni.... ish ish,....huhuhu... syazana pun takut badut na oooiii.... mmg bebudak baya baya depa ni takut badut kot.....

ains said...

smlm tenet prob kot.. kat tempat ain.... tu pasal x nmpak entry entry na yg ado.... adeh

Anonymous said...

Jiey.... WakaAkaka bior benarrr adeh sabar jelah

Kakty... Mmg kompem x amik kak.. Tggl kompem maskot je. Derang x jwb email lg huhu

Hai ain. Na pun pelik ari tu... Apsal ain x komen entry ni dulu hihihi x perasan rupanya hihihi

Miezrina