Uh!! Follow me?

Thursday, May 28, 2009

tag gambar anak baru lahir




belum ada mood mahu update apa2 cerita
gambar2 tidak masuk ke pc ini lagi
so aku layan tag lah
sebab mempunyai koleksi gambar2 sesuai dengan tag
di ambil dari photobucket dan juga flickr
hahahhaa sangat mudah kan
Tag kali nie pasal anak baru lahir... di ambil atau rampasan kuasa berlaku dari blog neeza
teringin nak buat
sebab x der kerja
wakakkakaka

Rulesnya... :

1. Letakkan gambar anak yg baru lahir. Gambar kalau boleh mestilah yg masih dalam wad maknanya gambar anak pada hari PERTAMA
..wakakakaka...

anak pertama
anak ke dua

2. Letakkan butir ini

Nama anak pertama : Aniq Naufal
Panggilan : Aniq/ Naufal/ Aniq Naufal
Jantina : Boy
Tarikh lahir : 2.05.06
Tempat lahir : Hospital Besut, Terengganu
Berat sewaktu lahir : 3.26 kg
Cara kelahiran : Normal

Nama anak kedua : Akid Nifail
Panggilan : Akid/ Akid Nifail
Jantina : Boy
Tarikh lahir : 30.05.08
Tempat lahir : Hospital Besut, Terengganu
Berat sewaktu lahir : 2.9kg
Cara kelahiran : Normal

3. Harapan pada anak ini, jd apa dan KENAPA?
aku harap anak2 aku ni menjadi anak yang hormati ibu bapa, atuk nenek, keluarga sanak saudara, kawan2 juga
semoga mereka menjadi orang yang di senangi semua orang
aku kalo boleh tidak mahu set apa yang anak2 aku akan jadi kelak
terpulang mereka, mahu jadi doktorkah? mahu jadi pilot kah, mahu jadi pelumba kereta kah? mahu jadi arkitek kah?, mahu jadi akauntan kah? mahu jadi pelakon kah? mahu jadi penyanyi kah? mahu jadi cikgu kah?... semua yang baik2 belaka harapnya
KENAPA? sebab mereka lah harapan aku, harapan bangsa, pembentuk generasi melayu yang akan datang amin


4. Aku nak tag :-
siapa siapa sahaja yang terasa x der kerja nak buat, x der bahan nak update blog boleh la cuba2 buat tag ni

o.k... tima kasih za...
x tutup pintu blog ko
boleh aku larikan tag ni
ikut pintu depan ke
pintu belakang ke
ikut tingkap ke
tau tau aku dah siap copy paste dari blog ko
tima kasih
wakakakakakkakakakak

11 comments:

neezareef said...

na..ko jwb tag x ikut undang2..mane gambonye

Mr PenyuBiru said...

a'aa.. aku scroll atas bawah..tak jupe pun gambornye..

atty's said...

wahahaha..mana gambo eh cikpuan..

miezrina said...

ntah... photobucket bengong ke hapa...

esok daku perbetui... sabo sabooo

hahhahahahha

neezareef said...

ko upload je direct xyh guna pb tu

tag ni masih dlm hutang ya..kuui kui kui..

atty's said...

tak sabau aku nak ngk gambo dua badik nie..

ains said...

yer yer nak tgk gambo x der lak... ekekekkeke

ains said...

owh... akid lahir lagi kecik dr aniq eh.....

ains said...

selalu org kata... anak no 2 lahir lagi beso... dr anak fes.... hehehhehee

ains said...

tapi yer la... sumer ketentuan NYA

miezrina said...

oit ain... berduyun2 komen... hihih

tu na dah taruk gambo pun haaa