Uh!! Follow me?

Wednesday, March 4, 2009

Outing 2 beranak




kisahnya
aku sebenarnya dalam perancangan
nak bawa si aniq ni tengok movie geng upin & ipin
tapi ntah bila
belum berani lagi
takut pulak dia kebosanan
aduhhh

korang yang dah bawa anak2 tengok tu
yang seumur aniq ni
sila la cerita skit
aku first time nak torai ni
risau pun ada

demi satu niat suci murni aku tu
aku telah jinak2 kan aniq
eh lain macam pulak bunyinya
'jinak'?
hahahhaha
bukan
maksud aku
cuba membiasakan
so aku sudah berjaya torai
keluar bersama-sama
hanya kami berdua

alhamdulillah
agak senang untuk di jaga
senang di urus
dan sangat mendengar 'nasihat' gitu
hahahhaha

agak2 boleh ke ek?
boleh ke bawa budak bertuah ni
masuk panggung
adehhhhh lomah lutut lerrr

antara gambar2 outing berdua bersama aniq
keluar ni sebenarnya bertujuan
nak amik ink n paper untuk printer gambo ku
cik abe malas nak keluar
so aku je lah
bawa si aniq je
langsung bawa dia makan eskrim
hehehhehehhe


hahhahahahhah
o.k la
aku tinggalkan korang ngan kiss dari aniq tuh
ekekkekekekkeke

6 comments:

neezareef said...

mak metua amek kiss nye dulu ya...

aku pn x bwk lg myra tgk wayang..takut menjerit kang gelap

miezrina said...

aniq o.k kalo gelap
tp riso nak berlari2 lak kang
dia tgk tv x duduk diam
tu mcm dlm dilema adehai

atty's said...

boleh je tu na..akid kan bani..

ains said...

boleh ja na... syazana dah 2x berjaya...... x da apa la... bw bekalan secukup nyer... air mknan... pastu paling penting susu... kot tetiba minta... tapi ain yg masa tgk evolusi KL drift dulu yer bw susu.... masa tgk upin dan ipin... x bawa susu... sbb dah bapa kali buat xperimen... time berjalan mmg dier x kan minta susu... jadi nyer dengan konfiden la ain x bawa susu... hah kau pjng komen haku

ains said...

lagi sekali nak ckp... x cuba x tau na... hahahhahaa... agak² dier buring nak kuar jer la dr wayang tu beli VCD sudah.. hahahahaha

miezrina said...

aniq la kak ty ekkekek.. mesti salah tulis ek.. rindu akid ker?

jap g na update psl dia ek jappp je lg ihiksss


hah ain... ko nak tulis entry kat blog ke nak bg komen ahaksss

hehehhe gurau je ain

tima kasih atas penjelasan yg pjg lebo bersambung pulak tu

o.k na nak cuba.... maybe tgk kat kuantan weekend ni kot...