Uh!! Follow me?

Thursday, March 5, 2009

kisah budak botak bersama abangnya yang rock

haaa
gempak x tajuknya
saja la kasi kecoh skit
padahal nak citer pasal anak2 ku aje
kisah di barber shop

aniq sudah biasa lah
potong rambut kat barber
kadang2 dia yang paksa2 kami
"mami nak potong yambut (rambut)... daddy nak potong yambut"
naik rimas tau adehai
itu aniq lah


akid?
selama ni aku potong sendiri
sedari dia hanya tahu berserah
terlantang atau meniarap
di saat sesi pemotongan berhemah oleh mummy dia
sehinggalah
dia dah x reti duk diam
dan memakan rambutnya sendiri
hanya aku yang menjadi tukang guntingya
itu bakat semula jadi aku ye
jangan x tau
wakakakkakakak

ini sesi abangnya
dah cukup senang sangat nak potong rambut dia
apa taknya
tengok lah seat tu
berbentuk kereta ler
ralit lah dia di situ kan
ekekkekekek
pandai lah tokei kedai ni

dan sesi adiknya
pulak
ingat kot susah sangat
upernya
alahai
ceria bebenor akid ni haaa
sengihhhh je madang
sepanjang2 sesi
dia cuma bergembira
alahaiiiii

lagi satu
ane penggunting itu
adalah sangat cekap dan laju
first cut tu
aku x sempat pun baca bismillah
tgk dia dah zrasss ko
ihiksss
banyak bagus haaaa

see,

saya adalah mawi
wah tetiba
wakakkakakaka





:PESANAN PENAJA:
since last week aku tidak boleh mengupload gambar untuk entry ini
so hari ni aku nekad tetap up kan entry ini
kerana blog ku sudah kesiangan
tanpa ada gambo pun jalan jugak

adehai




update;
dah boleh masuk gambar pun aduhhh


10 comments:

Umi_Aliesha said...

ohh..mmg tak nampak gambo rupanya..hiks

neezareef said...

mmg x npk la ni ek gambo nye..cis

miezrina said...

wakakakkakakkakakka

adehai...

dah o.k ni... nampak x?

ains said...

na.... kenapa di botak kan si akid tu....

neezareef said...

ha..baru npk gambo
alahai..bila dah botak
sejibik daddy dehhh...

lebat tul rambut akid ek
kot2 pasni tumbuh yg jenis
guna jari pun buley ke..
hik hik hik

Anie said...

alaaa..dah botak dah...cayangnya...nsib rambut lebat senang nak tumbuh...


lawa seat dia..buat budak dah duduk tak mau bangun

atty's said...

akid sudah botak..macho..hah..

miezrina said...

huuuhhahahhahah

adehai di botakkan sbb x nahan ramai nau nego 'pompuan ker?'

wahahha ha'ah makin ke arah muk abapaknya... ya nasib haha

mintak2 la jenis sng tumbuh n tumbuh mc sedia kala la.. x mo la jd kurang tebal ke... hapa2 ke

dah macho kan kty.. hahhaha

achik mama oja said...

bru la nmpak ganas skit aniq..bru rock!! kecik dlu x cukur, skrg bru merasa..

aku oja x penah cukur smpai skrg..rmbut dh ciput, dahi lak jendul..kena cover ngn remos..hehe!!

ct rahani said...

comel je akid botak.. hehehe..