Uh!! Follow me?

Thursday, March 5, 2009

makan sudah

sudah lama x cerita pasal makan kan

eh ye ke...
lama dah ke
hahhahaha
aku pun x ingat
haha

last Tuesday
kami ke tesco shah alam
ater awal bulan
perkara wajib membeli barang2 dapur
walau x masak beriya
maggi tetap menjadi hidangan di kala emergency
so stok seperti ayam beberapa ketul
udang yang konon tersohor
di tesco lah paling murah tu
telur Omega la sangat
sayur sawi barang seikat
apa barang seikat je
hahahaha
brokoli n carot sebagai pelengkap bubur si kecil
akid ni kalo x der sayur dalam bubur x makan nya dia
sooo bagus! kan

oh ya... Tuesday adalah 3hb kan?
aku kagum sungguh
kerana apa?
kerana
parking di tesco amat banyak yang kosong
sesuatu yang mengujakan
wahai rakyat shah alam
ke manakah korang?
adehai
aku hari ni baru nak nampak
kegawatan yang di takuti sangat tu
serius nampak
betapa lengang manusia2
di shoping mall
di tesco
even di pasar malam (aku pegi smlm lah)
kena jimat cermat la jugak ni
bahaya betul la...
kesian beberapa rakan aku
rakan abe juga
mungkin juga rakan2 korang
yang dah di berentikan kerja
kilang sudah banyak cut operation
aduhhhhh

eh cakap pasal ekonomi pulak
o.k jangan saratkan fikiran yooo
jom sambung
kisah makan pizza
opssss
hahahha
yes people
aku yang gemuk
telah makan pizza lagi
aduiyaiii
tahukah anda wahai rakan
anda telah berjaya membuatkan aku kalah
dengan 'lava' itu
hahaha

ini makanan akid

jangan gelakkan kesungguhan seorg ibu di dalam gambar itu
wakakkakakak

ini aniq punya

yummm


tapikan
sebab abe sudah makan
aku order pizza personal size je
eh ye ke itu nama size nya
ke single size
eh
lupa pulak
nak senang paham
yang kecik ajo

sebenarnya kalo abe tengah kelaparan sekalipun
tidak lah dia pandang heran pada pizza itu
dia adalah sangat tidak makan pizza
kalo paksa sampai nak sepak pun
100% jamin dia x kan makan
eh kau
kot nak bg contoh pun
'sepak' kooo
adehhh
jangannnnnnn
astarafirullah
insaf insaf
haha

ini muka budak yang x cukup
breadstix tu
adeh
akid oiii
sudah sudah la wei

7 comments:

neezareef said...

na..syok nengok akid dah pndai nk mkn sndiri...kemain breadstick pn mau manyak..amoi2...

yg suap tu adekah ko wahai bsen ku...blink2 skit..

ains said...

huhuhuhu... pe"makan" juga yer akid ni... sonot tau tgk bebudak ni mkn...

miezrina said...

wahahahhahahha.... dia mmg x cukup tuh...

x thn btl aku nengok sabo jerk

personal set tu kan hanya dpt 2 btg breadstick tu... mn si abg nak juga... adik pun mau juga

adeh... sabo je lah




za ~ ko jgn gelakkan besen blink2 ek ekekekkeke

Anie said...

na..dorang bikot tasco tu yg dah tak ramai org pi sana...he..he..

p-na mama oja said...

nak2.. bila nk blanja nieh...hehe!

miezrina said...

mslhnya seme tempat kat shah alam ni bd... ihikssss

miezrina said...

Oit chik, x perasan hang. Belanja ek, wakakaka. Meh aaaaa
Belanja